Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy nagyon kreatív és ötletes módot, higy megkérjem a barátnőm kezét. Írnátok ötleteket nekem?
Ne egymást szidjátok légyszi, szeretném, ha a válaszadásra fordítanátok inkább azt az energiát :)
Persze, ismerem én jól a barátnőmet, mindent tudok róla és nem is az a célom, hogy kapjak egy kész ötletet, amit pontosan ugyanúgy csinálok majd meg. Ötleteket szeretnék, amiket akár átalakíthatok, rászabhatok.
A kiskutyás és olasz kajás elég jól hangzik 😄
11.
A válásra is kérsz ötleteket? Mert úgyis az lesz a vége pár év múlva :D 1-2 trükk nem jön majd rosszul, amikor megy a harc.
13.
Nagyon-nagyon naiv vagy, extrán fogsz ráfaragni a végén, egy közepes erősségű ügyvéd gond nélkül fog kiforgatni mindenedből a válás idején. Kis előrelátás nem ártana.
Mi épp USÁ-ban voltunk, egyéb okok miatt, de akkor volt a napfogyatkozás is.
Azt még jó, hogy megnézzük, és utána megkérdezte, hozzámegyek-e.
Egyébként én túrázáskor számítottam volna rá, de vele mindenhogyan szép lett volna, mert szeretem.
16.
Mit adsz érte, hogy "eltakarodjak"? Mennyit ér ez meg neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!