Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kezét Milánóban a Dóm Tér előtt kértem meg egy vacsora után este?
Viszont nem térdeltem le, nagyon izgultam, ami azóta is bánt (habár már szakítottunk azóta más ok miatt - egyszer a szememre vetette nem sokkal utánna).
Szerintetek ez belejátszhatott a dolgokba?
Megint ismétlem önmagam egy hasonló kérdés kapcsán.
Nem a letérdeléstől lesz szép vagy nem szép,nem ezen múlik.
Nem.
Exem egy kerítés talapzaton ülve kérte meg a kezem. Másszor meg ágyban fekve. Mindkétszer gyűrű nélkül. Igent mondtam mindkétszer. Más okok miatt szakítottunk.
Mostani párommal nemrég néztük a Bazi nagy Görög lagzit. Annál a jelenetnél amikor Ien megkéri Tula kezét az ágyban fekve. És aztán veszi elő a gyűrűt miután igen volt a válasz. Párom rendesen undorral jegyezte meg, hogy "Ez aztán a lánykérés!"
Emiatt elgondolkodtam. Ha első két alkalommal se egy olcsó jelképes gyűrűt, sem pedig egy gesztust, mint letérdelés, nem kaptam, akkor nem is gondolta komolyan a dolgot? Talán igen, talán nem. Te izgultál, ezért nem térdeltél le. De komolyan gondoltad. (A helyszín miatt is megadtad a módját.)
Mindenesetre én sem a letérdelést, sem a gyűrű hiányát nem ródtam fel neki szakításkor. Elgondolkodtam rajta hogy miért maradt el. De nem emiatt szakítottunk.
Egyszerüen csak nem tudott már mivel megbántani és ez jutott eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!