Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó leszek ha nemet mondok?
Kínos,hogy ezt így 2 év alatt sem sikerült lerendezni, hogy ki mit akar.
Amúgy nyugodtan maradhatsz a lánykori, a te szavaiddal élve apád nevén.Két tanúval hétköznap a hivatalban vagy ingyenes vagy valami jelképes összeg az ára.
Ne a kifogásokat keresd,hogy miért nem.
Érdekes, ha a nő nem akar még házasodni, akkor nem is gondolja komolyan. Bezzeg, ha a férfi nem, akkor legyen türelemmel, ne sürgesse, majd tudja, mikor van ott az ideje.
Nem beszéltetek mélg a jövőtökről? AZért elég ijesztő a semmiből előállni egy gyűrűvel. Ez nem halivúdi film.
De rendes barátnőd van...
Arra számíts, hogy ha nemet mondasz akkor abból a végén lehet, hogy szakítás lesz.
Szerintem nagyon gyorsan "spontán" merüljön fel ez a téma és beszéljétek meg.
Hát ha nekem egy barátnőm elb.aszná életem meglepetését, akkor ő már nem lenne a barátnőm.
Ki mondta, hogy vedd fel a nevét? Meg ez a csak egy papír dolog is... Ha meg házasodni kell akkor nem csak egy darab papír... Szimplán csak tudod hogy úgysem lesztek örökké együtt. Mint amikor nekem nyomatták hogy szedjek fogamzásgátlót, én meg jöttem azzal, hogy nem egészséges, ha kihányom nem hat, nem tudom mindig időben bevenni stb, pedig csak tudtam, hogy bármelyik pillanatban szakíthatunk. Te is így gondolod.
Számomra mondjuk félelmetes, hogy ez kétév alatt sohasem került szóba.
Ha én volnék a férfi, akkor csomagolhatnál is egy lendülettel, mert nem egyezik a jövőkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!