Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, hogyan képzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan képzelitek el az eljegyzéseteket?

Figyelt kérdés

Családi körben? Nyaralás alatt?

Milyen időpontban alkalommal egyben vagy egy átlagos napon?

Milyen ruhában szeretnétek lenni, ha tudnátok róla, hogy most lesz a nagy pillanat?

2023. okt. 15. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Én romantikus vagyok, de nem ilyen "közönségnek" romantikus.

Nevessetek ki, tizenéves korom óta van egy fantáziám, hogy átlagos napon reggeli közben talál a müzlisdobozban egy kis műanyag gagyi gyűrűt, és azzal megkér. 😅

Ezen a szinten mozgok. Amúgy szeretek kiöltözni meg utazni, de valamiért a lánykérést mindig hétköznapi dolognak képzeltem el.

2023. okt. 15. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Egy nyugis, munkamentes napon beszéljük meg hogy összeházasodunk és tűzzük ki az időpontot. Aztán vegyünk meg közösen a karikagyűrűket és utána lehetne egy családi ebéd, kis ünneplés.
2023. okt. 16. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Szeretnék meglepődni, meg ízléses keretek között legyen romantikus a dolog. Mégiscsak jobb esetben egyszer van ilyen az ember életében.

Lehet nyaraláson, vagy akár otthon is ha megteremti hozzá a hangulatot az illető. Én kettesben szeretném, valami random napon. Lehetőleg nézzek ki minimum átlagosan, ne a legrosszabb formámat hozzam de ez már részlet kérdése.

2023. okt. 16. 12:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Budai várban, mert az a kedvenc helyünk. Kettesben egy kicsit eldugottabb részen.
2023. okt. 27. 12:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Átlagos napon, ( szülinap, névnap, karácsony/szenteste/szilveszter, valentin nap stb kizárva), kizárólag kettesben, ehhez nem akartam soha se közönséget, se puccparádét, legyen letérdelés, gyűrű és ennyi. Egyébként augusztus 20.-án este történt, így mèg tűzijáték is volt😂 amit együtt néztünk.

Szerencsémre az azóta már férjem ismert és ezeket mind tudta rólam. Szóval így is történt.

Családi+ pár baráti ünneplésre ott volt az esküvőnk.:) Az családias hangulatú volt, kicsi, csak szűk család, pár barát, utána ebéd, torták és ennyi. Egyikünk se szereti a nagy tömeget, meg a hatalmas bulikat.

2023. okt. 30. 16:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, hogy karácsony szülinap stb tiltólistás, de mi szilveszterkor jöttünk össze hivatalosan. Így szerintem nem volna olyan sémás. Vagy akkor is az?
2023. okt. 30. 20:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha akkor van évforduló akkor az más😊 Ilyen esetben nincs semmi baj vele.
2023. okt. 30. 22:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyaralás alatt jó lenne igen, de ha nem, akkor egy étteremben nekem tetszene :) Az nekem csak jó, ha van egy kis tömeg :D

Amit nagyon nem szeretnék: karácsony, szülinap és egyéb ünnepek (kivéve évforduló, az jó), családi kör, otthon vagy más lakásában/szállodai szobában. Ha már elutaztunk, miért a szobában kérne meg, miért nem megyünk el valahova? :D

2023. nov. 12. 11:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Én az északi fény alatt szeretném, az nagyon romantikus. De sajnos oda nem biztos, hogy eljutunk. Ha nem, akkor valahol a Duna parton is jó lenne.

Amit nem szeretnék: étteremben, karácsonykor, szilveszterkor, szülinapon

márc. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!