Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a második olyan exem Házasodik meg az utánam következő párjával akivel hosszú kapcsolatom volt. Mit jelent ez rám nézve?
Azt hozzá kell tenni hogy én egyiküket sem akartam elvenni feleségül csupán érdekel hogy ennek van-e bármi köze a ahhoz hogy milyen velem lenni, tanulhatok-e ebből valamit.
29F
Nekem volt egy olyan pasim, aki megkért engem, majd telt az idő, történtek dolgok... és miután én szakítottam vele, pár év alatt még 3 másik csajjal járt, és őket is megkérte.
Ma is szingli 36 évesen a pali, egyikünk sem ment végül hozzá. Csak azért tudom mert évekkel a szakítás után megkeresett neten, bocsánatot kért, (össze is akart jönni de én nem mentem volna bele egyébként sem, meg aztán addigra én már férjhez mentem:)), akkor egyszer beszélgettem vele hosszabban, és mesélt mi volt az után, hogy elhagytam.
Annyit mondok erre, hogy én 1 évet húztam le vele, szóval saját tapasztalat, biztosra veszem, hogy NEM véletlen, hogy minden barátnője végül otthagyta a lánykérés után x idővel.
Nincsenek véletlenek.
#1 Tényleg létezik a kabalapasi, nekem is volt, két exe házasodott az utána lévő barátjával, és nekem is az utána lévő párom a vőlegényem :D
Kérdező amúgy nem hiszem hogy jelent valamit, bár nekem is nagy félelmem, hogy előbb házasodik egy olyan exem, akivel sokáig voltam együtt :D De ha nem akartad őket elvenni, akkor szerintem nem kéne rosszul érezned magad, amúgy se működött velük, de másnak meg ők a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!