Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év randizás és fél év együttélés. Egy éves kapcsolat után lánykérés?
Figyelt kérdés
Megvan a gyűrű. Fiatalok vagyunk.2023. júl. 3. 01:44
13/20 anonim válasza:
Nem látok benne problémát. A Ti dolgotok.
De ha 1-2 év múlva nincs esküvő akkor komolytalan bohóckodás csak.
Engem fél év után kért meg a férjem, 6 hónapra rá költöztünk össze, és újabb fél év múlva házasodtunk. :) Én 25 voltam, a férjem 22.
Sok boldogságot nektek:)
37/N.
14/20 anonim válasza:
Miért kérdezed? Sürgős, és nem vagy biztos benne?
15/20 Kései Sirató válasza:
Attól függ, hány évesek vagytok, ha 28-30, vagy több, akkor rendben van, ha 18, akkor korai.
16/20 Kései Sirató válasza:
Mennyire vagytok fiatalok? Ha 20 alatt vagytok, várjatok még 2-3 évet!
17/20 anonim válasza:
Szerintem, ha nagy a Szerelem, akkor legalàbb jegyezd el, aztàn ha minden jòl megy, akkor jôvôre Eskûvô is lehetséges.
18/20 anonim válasza:
Félév együttélés? :D
Exem 2,5 év után tett olyat, ami azonnali szakítóok volt. Még jó, hogy nem jegyzett ne adj ég vett el.
19/20 anonim válasza:
Menyasszonykent visszalehet lépni, az nem kőbe vésett (egy ideig 🤣), az enyémet 2 hét után kérte meg, 10 eve tart a love. Szóval hajrá, max nem lesz a felséged.
20/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül az együtt töltött idő számít, hanem hogy mennyire ismeritek egymást. Nézd meg ezt a listát, és ha még nem tudod mindenre a választ, akkor várj addig, amíg tudod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!