Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik eljegyzésig jutottak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik eljegyzésig jutottak, hol ismerték meg a párjukat?

Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 22:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Munkahelyen.
2023. máj. 29. 16:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 vagyok, komolyan írtam, amit írtam. Nem társkeresés volt az alapvető cél (ez lett volna az utolsó hely, ahol ismerkedni próbáltam volna), egyszerűen csak szerettem a játékot (nagyon pörgött 2016-ban), és tanácsot kértem, majd az egyik csoporttag rámírt. Kiderült, hogy egymáshoz közel dolgozunk, szóval miért is ne alapon elmentünk együtt Pokémonokra vadászni, meg gymeket leütni, és végül nem csak Laprast sikerült fognom, hanem vőlegényt is a személyében. Szeptemberben lesz az esküvőnk. Szóval ha van bármi kedves hobbid (akár sport, kutyatartás, videójáték, nyelvtanulás, bármi), az jó alap az ismerkedéshez, és máris van egy kapcsolódási pont, közös érdeklődési kör. A legjobb barátnőm a tinderen ismerte meg a vőlegényét, szóval az sem reménytelen, bár én magam kifejezett társkereső oldalon nehezen tudnék ismerkedni, túlságosan húspiac hangulata van.
2023. máj. 29. 20:03
 13/23 A kérdező kommentje:
12: Ezt jó tudni. Szerintem is húspiac a társkereső oldalak. Ezért keresem az alternativákat és nem hülyeség. Ami nálam sokszor bevált az a facebookon random jelölgetés, de ezzel nagyon a profilom letiltását kockáztatom :/ A másik ugye a csoportok. Szóval nem hülyeség! Nagyon köszönöm a tanácsot, nagyon jó tanács.
2023. máj. 29. 23:51
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
#13: Az internet bármilyen formában társkeresésre való használata sajnos nagyon időigényes és rengeteg frusztrációval jár. A társkereső oldalakon legalább többségében valóban magányos és társra vágyó emberek vannak, akik tudatosan és vállaltan idegenek megkeresését várják, azonban a legtöbben annyi (többségében tömeggyártott) kezdeményező üzenetet kapnak, amely kezelhetetlen, így egy ponton túl becsömörlenek, s nem reagálnak az újabb kezdeményezésekre. Ha viszont más oldalakon keresgélsz, akkor pedig annak az esélye lesz nagyon nagy, hogy az illető nem keres társat, vagy esze ágában nincs egy vadidegen emberrel szóba állni a neten, mert fél. Különböző okokból ugyan tehát, de a neten fel kell készülnöd a sok-sok frusztrációra, és arra, hogy hetekig vagy hónapokig nem jutsz el senkivel az első randiig sem.
2023. máj. 30. 07:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Húspiac, de nekem pl jobb ez, mint arra várni, hogy megismerjek valakit személyesen, akivel klappolnak a dolgok. Nem járok sok helyre, nem ismerek meg túl gyakran új embereket, ha mégis, legtöbbször kiderül, hogy foglalt, vagy nem tetszem neki.

Társkeresőn meg válogathatok a jóképű szingli férfiak közül, akiknek szintén tetszem. Írásban kiderül már sok minden, ha randizunk, akkor meg főleg rájövünk, hogy szeretnénk e folytatást. Nincsenek két értelmű jelek, se hónapokig egymás kerülgetése.

Eljegyezve még nem vagyok, de Facebook datingen ismertem meg az élettársamat :)

2023. máj. 30. 11:17
 16/23 A kérdező kommentje:

De eloben meg hogyan? Tegyuk fel eloben megtetszik egy lany 50% az esely ra h van valakije. Ha eleve ezzel inditok azonnal elriasztja, ha picit sem bizonytalanitja el a kerdes az mar gyanús. Eloben meg meg eroforrasigenyesebb mert ott kell lenned esemenyeken stb es az interneten meg eloben is szamolni kell a rengeteg kanos kiskutyaval akik zaklatjak a lanyokat meg mindenfele kicsavart technikaval probalkoznak. Olyan is gyakran elofordul h elindul a folyamat egy lannyal de pl egy ilyen "simp" hódoló tanacsát kikerve elriad tolem mert a konkurens rogton pszichopatanak belyegez hogy o maradjon a kepben.

Marha bonyolult. Munkahelyen nalam szabaly h nem csajozok, mert a megelhetesem fontosabb egy random bulin eloben meg ezer masik fiu van ott akik nyomjak az arcukat. Interneten legalabb annyi a tiszta h a randira hivott csaj velem talalkozik nem 10 masikkal is egy esemenyen.

2023. máj. 30. 12:42
 17/23 A kérdező kommentje:

Facebook datinget nalam egy tengerentuli nyaralasbol hazaterve letiltottak kamuprofilnak veve + tul eros tul jo kepeim voltak. Lehet direkt szorakoznak az emberekkel.

Soha tobbe nem fogom tudni hasznalni max kamuprofillal.

2023. máj. 30. 12:43
 18/23 anonim ***** válasza:

Jól nézel ki, fiatal vagy? Akkor Bumble, ott a csajok írhatnak először.

Élőben nem tudom, az nekem sose ment :D

2023. máj. 30. 12:44
 19/23 anonim ***** válasza:

#16: Az igaz, hogy az internetes ismerkedésnél ha eljuttok az első randiig, az kettesben lesz, de ez nem azt jelenti, hogy az adott nőnél nincs még jó néhány más férfi is párhuzamosan képben, akivel ugyanúgy levelezget vagy találkozgat, mint veled. Nekem az a tapasztalatom több év netes társkeresőzés után, hogy a társra vágyó nők is szeretnek egyszerre több vasat a tűzben tartani. Úgyhogy ha azt hiszed, a netes ismerkedésnél nincs versenytársad, óriásit tévedsz. Több, mint valószínű, hogy van.

S akkor azoknak a nőknek a tömegéről nem is beszéltem, akik egy férfival együtt élve, annak háta mögött ismerkednek a neten. Több ilyenbe is belebotlottam. Arról lehet őket felismerni, hogy ha este 6 után hívod őket, szinte sosem veszik fel a telefont; és a hétvégi randevú-ajánlatok többségét visszautasítják.

2023. máj. 30. 14:13
 20/23 anonim válasza:
18 évvel ezelött NLC -Nök Lapja Cafe- társkereső oldal.
2023. máj. 31. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!