Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom meg akarja kérni a kezemet az apámtól? Ti mit gondoltok erről?
#10 Én modern verzióra olyat hallottam, hogy a lányt előbb és utána együtt bejelentik a családnak és akkor úgyhogy "kikéri".
A kérdező nem írta le kristálytisztán, hogy konkrétan hogy gondolja a párja.
Ezért javaslom a kompromisszumos megoldást. Ja, és az is fontos, hogy milyen a viszony a lánynak a papájával. Mert én pl nem írnám, hogy "másnak", ha amúgy klassz a viszonyom apummal.
Elhiszem, hogy rosszul esik.
Tudod mit, te meg mondd meg neki, hogy az anyjával fogsz értekezni a házassággal kapcsolatban.
#13 jóban vagyok apukámmal, de itt nem erről van szó. Nem ő házasodik, hanem én, ergó nem őt kéne előbb megkérdezni
#15 és hol látod, hogy fehér ruhás, hagyományos esküvőt akarok?
#13 igen, ezért érdekelt, mi a sorrend. Mert ha valóban előbb őt, akkor azzal már én sem értek egyet, hogy téged csak akkor, ha ott már megkapta az engedélyt.
Viszont ha már jegyesként mentek a szüleidhez, és ott így megkér apudtól is, és koccintotok rá, abban én tényleg továbbra sem látok semmi sértőt. #9 és #13 voltam
Ezt itt most hagyjátok abba, mert sosem lesztek együtt boldogok.
Akik ilyen piti kérdésben nem tudnak két perc alatt, békés megbeszélés során egyezségre jutni, azok az esküvőt se fogják tudni egyetértésben megszervezni!
És akkor még hol vannak az együttélés nehézségei, egymás rossz tulajdonságainak elviselése, lakásproblémák megoldása, és a közös gyerek. Ami még egy jó házasságnak is kemény feladat.
Menjetek utatokra külön és keressetek magatokhoz illő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!