Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mégis gyémánt gyűrűt kérnem a cirkónia helyett?
Tavaly augusztusban eljegyzett a Vőlegényem. Mindig ellene voltam a gyémántnak, mert nem éreztem értelmét ekkora összeget kiadni egy ékszerre, főleg, hogy aktívan sportolok, kertészkedem, barkácsolgatok. Viszont soha nem veszem le a gyűrűmet, mindig az ujjamon akarom tudni. Nos, a cirkónia mostanra csúnyán bemattult, még némi vízkő is látszik benne. A Vőlegényem újra felhozta, hogy szívesen vesz nekem egy gyémántköves gyűrűt, mert az strapabíró ilyen szempontból.
Szerintetek érdemes cserélni? Bár jól keres, még mindig kicsit sajnálnám rá a pénzét :-)
Lesz karikánk is természetesen, de én mindig is szerettem volna köves gyűrűt is :-)
Tavaly július közepén jegyzett el, és szeptemberben már homályos volt a kő. Azért egyből a vízre gondoltam, mert nyár volt, így a mosogatáson kívül rengeteget medencéztem, evezés a Dunán... stb. Plusz azóta kaptam még egy köves gyűrűt cirkóniával, amit viszont minden mosogatásnál is leveszek, de ez így nagyon macerás :-(
Az simán lehet.
Azt, hogy kik hogy "szokták", pont nem érdekel minket.
Bár júliusra tervezzük, én szeretném hordani a köves gyűrűmet is és a karikagyűrűt is.
Hát a #23-as eszerint igen :-)
#20, #25 Köszönöm a tanácsot, kipróbálom, hátha beválik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!