Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik évekig jegyben járnak, azok vajon komolyan gondolják a házasodási szándékot?
Nincs meg az eksüvőhöz??? a pénz?
Az kemény 30 ezer huf meg két tanú :D
Akik évekig jegyben járnak, pont semmit nem jelent.
Mindenki a pénzzel meg milliókkal jön, holott egy esküvő nem kerül annyiba - ja, hát ha csillivilli lagzira akarják elbs.zni a spórolt pénzüket, egs. Semmi értelme, mert nem jön vissza a fele sem.
Nálunk megvolt a lánykérés, és félévre rá esküvő két tanúval. Ilyen egyszerű és nem kaptunk 30x agyf..t a szolgáltatók miatt pl.
"Aki meg a pénzt hozza fel mindig, igazaból csak halasztgatja hátha talál valaki mást."
Te amúgy mit akarsz elérni ezzel a vádaskodással? :D
Ha megfeszülsz itt, akkor sem akarok soha mást.
Nem lehet felfogni, hogy nem mindenki szeretne pár 100 ezres, picike kis családi esküvőt? Én teljesen megértem, ha valaki azt szeretne, semmi probléma nincs vele, de ettől még mi nem olyat szeretnénk. Mi közöd hozzá, ha valaki meghív több embert, és mondjuk ad szállást is, stb.? Meg most érezzem rosszul magam, hogy szeretnék gyönyörű ruhát, frizurát, sminket, stb.? Ettől rosszab, butább ember leszek és kevésbé szeretem a páromat? :D
Nem tudom, minek kell okoskodni, ítélkezni egy több hónapos kérdésnél, mikor én teljesen el tudom fogadni, ha másoknak másmilyen preferenciái vannak.
De most én meg mondhatok olyat, hogy aki sietteti és a papírtól érzi csak igazi szerelmi kapcsolatnak, az nem biztos saját magában, sem az érzéseiben és/vagy fosik, hogy mit gondolnak mások (hogy jajjj, hogyhogy nem házasodtatok még össze, stb.). Kb. ennyit ér a te hadoválásod is.
"Akik évekig jegyben járnak, azok vajon komolyan gondolják a házasodási szándékot?"
Szerintem nem, egy év után eljegyzés után már esküvőnek kellene lennie. Ha nincs rá pénzed, akkor minek van eljegyzés? Azért, hogy birtokoljon, azért, hogy a nő qssoljon végre, mert 6 év után végre eljegyzés történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!