Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha már nem is akarom hogy megkérje a kezem?
" ezen kívül minden ok"
Ja, csak az egyik legnagyobb kérdésben ami egy párt érinthet, nincs egyetértés, mert te eljegyzést, házasságot akarsz, a pasid meg igyekszik azt elkerülni mindenáron😂
De amúgy minden ok. Ja mégsem. Alapvető dologban nem egyezik a jövőképetek. Attól, hogy most MÉG ezt próbálod tompítani, hogy amúgy minden ok, nem lesz kisebb a probléma. Idővel újra és újra elő fog jönni, mert tüske marad benned, hogy csak egy épp aktuális csaja vagy annak akinek még a gyerekét is megszülöd.
Miert masokat hibaztatsz? Alapveto problema itt a gyakorin, csak kicsit korbe kene nezni, hogy gyerek utan nagyon ritka az eljegyzes. Aki hazasodni akar, azt nem is ertem, miert szul elotte gyereket?
Egyebkent ha mar igy alakult, hogy terhes lettel, milyen eljegyzest varsz? A hazassagkotesre kellene mar idopontot kerni, nem a lanykeresre varni terhesen. De persze ugass le mindenkit, attol meg a problemad nem fog megoldodni.
Te mondtad neki hogy még várni akarsz. Hát állj elé, és mondd hogy szeretnéd ha összeházasodnátok. Ennyire egyszerű.
Nálunk is meg akarta kérni a kezem, én nem akartam. Majd eltelt 10 év, végülis jól megvoltunk, terhes is lettem. Mondtam neki hogy meggondolták magam, mégiscsak jó lenne összeházasodni ha benne van. Egy hónap múlva megvolt az esküvő.
Célzás? Minek? Egy férfinek - meg egy nőnek is -mondd meg nyíltan, hogy mi a franc bajod van!
Célozgatni passzív-agresszív személyiségek szoktak, vagy akik ovis szinten állnak az élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!