Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha már nem is akarom hogy megkérje a kezem?
Drága kérdező vagy egyenesen mindenféle celozgatasok nélkül elmondod neki, hogy házasságot akarsz, vagy így jártál.
Te már elutasitottad, lehet azt hiszi, hogy nem akarsz egyáltalán esküvőt.
Amúgy meg nagyon sok olyan pár van, akik nem élnek házasságban, mégis boldogak, mert ha hiszed, ha nem nem a papíron múlik egy jó kapcsolat.
Hanem azon, hogy szeretitek, tisztelitek egymást és nem utolsó sorban kommunikáltok egymással, nem várjuk a sült galambot.
Mi a párod foglalkozása? Mentalista? :)))
Nem is értem, hogy arra voltál bátor, hogy gyereket csináljon de arra már nem, hogy beszélj vele. 🤦♀️
Amúgy azért vagyok ilyen nyers, mert nagyon gyorsan felnőttként illene viselkedned, mert ha magadról nem tudsz gondoskodni, vagy megkerdezni egy szimpla kérdést (amikor egy kapcsolatban ilyen időszakban ez alap lenne), akkor hogy fogod vele megbeszelni pl. hogy segítsen a háztartásban, mert elfáradtal nagyon egész nap a kicsivel?
Önszántából most már nem is fog megkèrni, meg mindegy is. Terhesség előtt ( de igazából már rég) kellett volna erről beszélni, hogy egyáltalán házasságpárti e, akar e házasságban élni.
Nem célozgatni kell mint az óvodában. Most már gyereke is lesz házasság nélkül, minek kötné hozzád magát a házassággal? Válni macerás ha majd idővel ráun a papásmamásra ès jön egy új csaj.
Ha feleségül akarna venni, már rég megkért volna gyerek nélkül is. Ennyi.
Én is erre
Minek esel teherbe olyantol aki megcsak meg sem kér, de te meg gyereket is vállalsz miatta min 20 évre..(rosszabb mint egy hitel)
Kérdező nem gunyolodni kell meg besertodni mint ha 3 éves kislány lennél hanem inkább elgondolkodhatnal rajta.
Amúgy meg minek írtad ki a kérdést? Nem azért, mert el vagy keseredve, mert a csávó nem akar elvenni és hogy mit tegyél? Leirtak páran és akik nem a kerdesre válaszoltak még azoknak is igazuk van hiába puffogsz.
Minden mondatodbol fustolog, hogy kényes kiralynő vagy..
Persze korona nélkül. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!