Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a párom kezét,de jelenleg csak ezüst jegygyűrűre van pénzem.Nagy baj,ha egy jegygyűrűre nem arany?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 10:15
21/22 anonim válasza:
Szerintem örülni fog mindennek :) Nekem pl az ezüst szín jobban is tetszik.
Amúgy nekem pl nem is kéne drága, persze ez nem olcsó dolog sehogy sem, de pl egy ismerősöm 60 ezerért vette a gyűrűt a feleségének, oké ez régebben volt azóta nőttek az árak, de szerintem 100k alatt is lehet szépet találni :) Én inkább az esküvőmre költenék többet, minthogy erre menjen el a pénz.
22/22 anonim válasza:
Én csak az aranyat szeretem, magamnak is csak azt veszek.
Ha a te párodnak mindegy, kérd meg ezüsttel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!