Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretném megkérni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megkérni a párom kezét,de jelenleg csak ezüst jegygyűrűre van pénzem.Nagy baj,ha egy jegygyűrűre nem arany?

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 10:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Gyűjts az aranyhoz és kérd meg karácsonykor a kezét. Az lesz a karácsonyi ajándéka is egyben. Nem illik ezüsttel eljegyezni.
2022. okt. 24. 11:20
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Személy szerint én jobban is szeretem az aranynál az ezüstöt. Ha lenne párom, és megkérne, örülnék az ezüstnek, de ha az összes jogi xart tényleg merné velem vállalni, és a jogon túl a feleségének akarni engem élete végéig, akkor is boldogan igent mondanék neki, ha egy fűszál két végét csomózza össze gyűrűnek. 🤷‍♀️
2022. okt. 24. 11:22
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Az ezüsttel az a baj, nekem is van ezüst ékszerem, hogy nem véletlenül sokkal olcsóbb az aranynál/fehéraranynál. Egy év alatt annyit karcosodik és olyan ápolást igényel, mint a fene, persze ha feketedik is, van egy rakás házi praktika, ami se perc alatt kifényesíti, de jegygyűrűnek szerintem nem a legjobb választás. Persze én azt is utálnám, ha gyűrűre gyűjtögetés miatt kéne éveket várnom.

Amit én csinálnék: vennék bármit, akár ezüstöt, akár valami humorosat, ha olyan a kapcsolat, valami szépet, jelképeset (csak ne krómozott meg olcsó valamit, ami könnyen okoz allergiás reakciót). Aztán ha megvolt ezzel a bármivel a romantikus pillanat, akkor már nem meglepetés, és meg lehet beszélni, kinek mi a szíve vágya.

2022. okt. 24. 11:23
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Ezt tényleg nem lehet látatlanban megtippelni. Arany vagy ezüst ékszereket hord? Te ismered. Odavan a drága női dolgokért, vagy kerüli az ilyesmit inkább? Mondjuk az se feltétlen jelent sokat, mert a jegygyűrű azért egy különleges ékszer.

Ha nem tudod, örülne neki vagy sem, én is azt javaslom, gyűjts még az aranyra. Abból se kell a legdrágább.

2022. okt. 24. 11:24
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Az a kérdés milyen a párod. Mennyire vágyik az eljegyzésre? Mennyit kellene várnod hogy meglegyen a pénzed az aranyra.

Én pl mindenből csak ezüstöt hordok. Viszont pont a karikagyűrű az ami számomra csak arany. Én nem tartom az ezüst gyűrűt eljegyzésinek.

De mindenki más és másképp érez. Te ismered a párod. Ha úgy van kérdezd meg bátran mit gondol. Ha ilyen komoly a kapcsolatotok hogy eljegyzés akkor kérdezd meg tőle bátran . Meg kell tudni beszélni fontos dolgokat.

2022. okt. 24. 11:33
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

Beszéltetek erről valaha is?

Mert én mondjuk lebeszéltem a páromat, hogy kísérőgyűrűvel szórakozzunk. Fölösleges pénzkidobás, ráadásul köves gyűrűm van vagy 10, amiket úgysem hordok. Számomra a karikagyűrű az eljegyzési gyűrű, amit úgyis párban veszünk és közösen, nem csak ő állja. Pont ez a lényege.

2022. okt. 24. 11:39
 17/22 anonim ***** válasza:
5%
Gyémánt feherarany... szerintem azt illik! 80 K volt az enyém kb. Szerintem az nem drága! Ha még ennyit sem tudsz, nem tudom, hogy házassagot, hogyan akarsz
2022. okt. 24. 11:56
 18/22 anonim ***** válasza:
17%
Fehèraranyat vegyèl, ne legyèl csöves.
2022. okt. 24. 17:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Személyiségfüggő. Nekem egy kulcskarika is megtenné, barátnőm meg kiakadt, amiért "csak" fehéraranyat kapott.
2022. okt. 25. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
De az ékszereit is nézd, mert én pl sárgaaranyat soha! nem hordok, így hogyha azzal kérne meg, nem lennék boldog, mert minden ékszerem ezüst, fehér-, vagy rózsaarany.
2022. okt. 25. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!