Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ideális szerintetek? (Saját példát is írhattok )
Most voltunk egy éve együtt a párommal, ebből már 8 hónapja együtt is elunk.
Mindketten dolgozunk és tanulunk, kemény munkával, közösen építjük a jövőnket.
Nagyon jó a kapcsolatunk, rengeteget beszélgetünk, a kommunikáció is jól működik és mivel nagyon hasonló személyiségek vagyunk, kevés a nézeteltérés is. Összesen talán kettő volt eddig, de ezeket is nyugodt, tiszteletteljes hangnemben meg tudtuk beszélni.
Természetesen az ismerkedés kor volt szó a gyerekvállalásról és a házasságról is, ugyanúgy gondolkodunk ezzel a témával kapcsolatban is.
A felvezetés után a kérdésem arra vonatkozna, hogy szerintetek mi az ideális idő, amikor “időben” lenne az eljegyzés, tehát nem az, hogy túl korán, de nem is 10 év után, amolyan “most már nyughass, van gyurud” módon ? :D
Nyilván nem akarom ki erőszakolni, senki ne gondoljon ilyesmire, csak annyi ilyet látok itt, hogy tíz éve együtt vannak és meg nem kérte meg…és mivel nekem fontos és állítása szerint neki is, nem tudom, mi lenne az a határ, amíg “érdemes” várni (értsetek jól).
Köszönöm !
23 nő vagyok, párom 24 férfi
Hideg ráz az ilyen uristen,eltelt egy év és még nincs gyűrű az ujjamon nőktől...
Egy év az semmi, bőven rá értek vele, aztán meg jön a :minek mondtam igent(ennek is)...
Egy szóval nem irtam, hogy most akarok, ezt nem tudom, miből vetted le.
Engem az ilyen belemagyarazos értelmezni képtelen emberektől ráz ki a hideg.
Mi az, hogy ennek is? Ki vagy te, hogy így beszélj ?
Bárhogy is kicsi lány,a statisztika engem igazol, pláne ebben az országban...
De have fun, és sok boldogságot :)
Kar volt feltennem ezt a kérdést. Miért nem lehet normális válaszokat irni? Irtam, hogy saját példát is lehet hozni. Miért baj, ha kiváncsi vagyok mások véleményére ?
Meg nincs róla szó, hogy házasodni akarnank, csupán érdeklődők, hogy másoknál hogy alakult a dolog.
4-es
Milyen statisztika? Akkor már mutasd meg :D egyébként ha házasság ellenes vagy, akkor minek az én kérdésem alá irogatsz?
Szerintem 2-3 év együttélés után van 'időben' az eljegyzés. :)
Amúgy imádom, mikor ezek a negyvenes mindent is tudók kicsilánynak szólítanak minket, huszonéveseket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!