Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok vásárolni ezüst anyagú,kinyítható (fényképes) szív formájú medált? Egy ezüst karláncal szeretném kombinálni <3
Figyelt kérdés
Mivel a barátnőm ki nem állhatja a gyűrűket és a a nyakláncokat is
Így úgy határoztam hogy egy ezüst szív medállal kérném meg a kezét.
Közös kedvenc fotónk lenne benne :)
Egy karláncal kombinálva lehetne viselni.
(6 év alatt még ékszert nem láttam rajta fülbe valón kívűl....)gyűrűje sincs !
2022. ápr. 10. 06:46
1/5 anonim válasza:
Ez a gyűrű más! Én sem szeretem az ékszereket,nem is hordok! De az eljegyzésem gyűrűvel történt, és munkahelyen kívül mindenhová hordom!
2/5 anonim válasza:
A karkötő a legzavaróbb ékszer, azt hordják legkevesebben.
Nyugodtan kérd meg gyűrűvel.
3/5 anonim válasza:
Biztos hogy utálja? Én sem nagyon hordok ékszert de nem azért mert utálom hanem mert nem telik rá. Ennek ellenére ha kapnék eljegyzési gyűrűt azt biztosan hordanam.
4/5 A kérdező kommentje:
Vállalkozó a kiválaszotttam édes apja így tellene ott is rá bőven.
Mióta ismerem a lányt nem hord semmi ékszert...
Lehet végűl a gyűrű marad.
Ezt a karláncot valahogy nem oda illőnek tudom gondolni.
Csak már nem tudok mit kitalálni.
2022. ápr. 10. 08:03
5/5 anonim válasza:
Én sem hordtam soha gyűrűt, zavart volna és el sem tudtam volna képzelni magamon olyat, ami nem eljegyzési vagy jegygyűrű. De ezek mások. Egyébként ez a legkevésbé zavaró ékszer a felsoroltak közül, nagyon hamar hozzá lehet szokni. Ezen kívül pedig a gyűrűt is hordhatja medálként (bár inkább nyakláncra téve, a karkötőhöz csak olyan speciális megoldást tudok elképzelni, hogy két oldalról kapcsolódik rá a lánc, és így rásimul a karjára, nem merőlegesen áll).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!