Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Titeket hogy kértek meg, és mennyi idő után? Hány évesek voltatok?
Mi egy éve és 2 hónapja voltunk együtt, amikor nyaralásból hazaérve elmentünk egy elegáns étterembe vacsizni és ott kaptam a gyűrűmet :) Kb az első 3 hónap óta terveztünk közös jövőt. Májusban lesz a lagzi. Eljegyzést külön nem tartottunk( túl nagy lenne a szűk család is), csak a szülőket ismertettük össze egy ebéd keretén belül.
Én 22 vagyok, párom 32.
Engem kb 5 hónap után jegyzett el párom, de nem 5 hónapos ismerettségről volt szó, gyerekkori szerelem, stb, hosszú romantikus történet:)
Épp bolognait főztem, az ő pólójában, kócosan, amikor megjött a boltból, és kérdeztem hogy nem hozott rózsát? (minden nap hozott reggel) Akkor odaadta a rózsát , elővette a gyűrűt. Nem kértek meg apámtól, nem vagyok apám tulajdona... Ez egy éve volt, még nem volt esküvő, nem tudom mikor lesz, nem sietünk, fiatalok vagyunk, egyelőre ennyi elég. Összeköltözés volt. Mindketten 22 vagyunk.
Mi nov25-én ismertük meg egymést másnap elutazott 2hétre
dec8-án megkeresett megkérte a kezem megkérdezte akarok e vele élni. Összeköltöztünk később megesküdtünk a házasságunk tartott 23évig a haláláig ennyi. Közben felneveltünk 2 gyereket.
Engem sokan kértek meg életem során (a legelsö 16 évesen), de csak egyhez mentem hozzá.
4 hónap után, karácsonykor jegyzett el, rá 8 hónapra elvett feleségül. Van egy 2 hónapos kislányunk (szerintem eljegyzéskor fogant :)) Nagyon boldogok vagyunk!!!:)
Én 21 voltam, ö 23.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!