Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit mi visz rá arra hogy jol működő kapcsolatban megkerje a párja kezét?
Mert szeretné? :D
Ha jól működő a kapcsolat és a férfi alapból szeretne házasságot, családot, akkor amennyiben valóban komolyan gondolja a dolgot és tényleg meg szeretné lépni, akkor megkéri a párja kezét. Ha nem kéri meg, akkor ezek valamelyike(vagy egyike sem) nem áll fenn. Annyira nem atomfizika.
Kezkérés nelkul is lehet elni
Miert akarnának házasságot?
Mi az a momentum, amire azt mondják magukban, hogy hoppá megkérem
Én megkérdeztem a vőlegényemet, miért kérte meg a kezemet. Gyerekei anyjával pl nem voltak házasok és saját bevallása szerint 40 éve alatt egyáltalán nem gondolt rá, hogy meg szeretne nősülni.
Szóval egyrészt mert igen, velem szeretné leélni az életét. Mert saját bevallása szerint nem szeretett még így senkit. Mindezektől persze maradhatnánk élettársi kapcsolatban is. DE mivel én elmondtam, nyilván nem kötelező és semmi nem történik ha nincs házasság, de én szeretném, ő pedig boldoggá akar engem tenni, így megkérte a kezemet.
A férjem megkérte a kezem, és 1,5 év kapcsolat után össze is házasodtunk. Hosszútávon nem a pasimként akart velem lenni, hanem a férjemként, engem pedig nem a barátnőjének, hanem a feleségének szeretett volna. A házastársak egymás családtagjai- hozzátartozói a törvény előtt is. Ez volt az oka.
Mindketten ezért házasodtunk össze. Igaz, nem 30-asok voltunk, ő 22, én 25 éves voltam akkor.
10+ éves házasok vagyunk, és ma is ugyanúgy összeházasodnánk, mert nekünk ez a fajta összetartozás is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!