Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a gyűrű?
Meg szeretném kérni egy nő kezét.
Tudom hogy pici drágakő van benne, de helyzetemhez képest igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni belőle.
F/31
Alapvetően szép, nekem annyira nem tetszik a foglalat.Viszont így is teljesen vállalható.
4 Az ötvösök sem készítenek ANNYIVAL olcsóbban semmit, pláne nem sokkal jobb minőségű és nagyobb kővel.
A gyémánt annál drágább, minél nagyobb 1 darab, meg persze más paraméterek is számítanak, de ez általánosan igaz.
Amit a kérdező linkelt az szoliter .25 ct, amit te, ott meg több apró kő tesz ki 0.25 ct-ot, ráadásul rosszabb minőségűek benne a kövek, talán nem is modern csiszolásúak(ezt nem figyeltem, de mivel antik, esélyes).Meg hát az használt is, ütött-kopott, nem mindenki szereti az antik cuccokat.
A 0.10ct gyémánt akkora a valóságban, mint egy légypiszok, semmit nem ér jóformán.Viszont 15 000Ft-ból egy tisztességes gyűrű arany ára nem jön ki, nemhogy az ötvös munkadíja+ az ötvös ára.
Tényleg drágán adja az ékszereket a Glamira, de nem kell azért képtelenségekkel szédíteni a kérdezőt.
Nagyon szép!
Nekem is ilyen van :) inkább pici legyen a kő de gyémánt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!