Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a gyűrű?
Meg szeretném kérni egy nő kezét.
Tudom hogy pici drágakő van benne, de helyzetemhez képest igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni belőle.
F/31
Létező nőèt?
Vagy úgy mész első randira hogy , mivel foglalkozol , hozzám jössz ? 😆
Egy ötvös ennyiért sokkal szebbet készít neked sokkal jobb kővel. Barta Ötvös Budapesten például. 0.1 karát értéke kb 15 ezer forint.
Esetleg BÁV árveréseken vannak szép gyűrűk vagy az Opera Antikvitásban igazán drága brill gyűrűk.
Ez tiszta brill és 0.25 karátos.
Ne vegyél ilyen szar reklámozott gyuruket 5x áron mint amit linkeltél. Ilyet bárki megkaphat de amit linkeltem az nincs minden nő ujján.
4-es voltam
Szebb mint amit az előző válaszoló linkelt. Nekem nagyon tetszene. 🥰
Bar embere válogatja ezt is nyilván.
Bár tényleg pici benne a kő, szerintem szép letisztult darab és ha szeret örülni fog neki/neked.
Sok boldogságot nektek! 😊😊
Jé, milyen nőnek akarod megkérni a kezét?
Amúgy nem rossz gyűrű, de én a picit különlegesebbeket szeretem, ez nagyon hagyományos kinézetű. De sokaknak ez tetszik. A Glamira viszont egy elég drága oldal, innen nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!