Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen lenne számotokra az álom eljegyzési gyűrű?
Figyelt kérdés
csatoljatok képet :)
(mielőtt leugatnátok, ÉN IS LÁNY VAGYOK, és egyszerűen csak imádom nézegetni a gyűrűket)
2021. nov. 29. 22:32
21/27 anonim válasza:
Nekem ilyen van. A kiálló magas foglalatot megszoktam, nem zavar abszolút. Sokkal jobban érvényesül benne a gyémánt mintha süllyesztve lenne.
22/27 anonim válasza:
21 Mekkora a gyűrűméreted?Nem kicsi a kezeden a kő?Bocsi, ha indiszkrét a kérdés.
23/27 anonim válasza:
54-es a méretem.
A kő karát száma 0.10
A foglalat kialakítása miatt optikailag nagyobbnak tűnik a kő. Olyan mint egy szabálytalan alakú csillag, közepén a gyémánttal. Nem egy 12 egy tucat darab, az biztos.
24/27 anonim válasza:
23 Biztosan szép.Igen, a foglalat miatt nagyobbnak tűnik optikailag.
25/27 anonim válasza:
Igen, tényleg az 😊 és jó szívvel tudom ajánlani őket, nagyon jó áron és minőségben dolgoznak. Most ugyan a COVID miatt felment az arany meg a gyémánt ára, de szerintem most is ők készítenek gyűrűt a legjobb ár érték arányban. Az én gyűrűm 2019-ben készült onnan.
27/27 anonim válasza:
Egyszer egy sütögetésen egy ismerősöm azt mondta, hogy ő jár egy gyűrűkészítő tanfolyamra.
Azóta elképzeltem, hogy a párom is elmehetne egy ilyen tanfolyamra és saját kezűleg készíthetne valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!