Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés utáni évben nem lesz esküvőnk, csak a második éven. Nem ciki?
Mi 4 évig jártunk jegyben. Nem akartunk egy olcsó, számunkra ócska esküvőt, ha már egyszer az életben történik ilyen és az esküvővel együtt költözni is akartunk, így abban egyeztünk meg, hogy megvárjuk, amíg elvégzem az egyetemet (másodéves voltam, mikor a párom eljegyzett), utána összeszedünk még pár millót (6-8 volt a cél, ami nálunk 3 évre jött ki), aztán uccu neki.
Semmit nem vesztettünk. De azért nem mondtam volna nemet neki, mert úgy éreztem, hogy az esküvő még nem lenne alkalmas. Az szerintem sokkal rosszabb lett volna, ha nemet mondok, mert nem fér bele az esküvő 1 éven belül.
Persze a kanok már jöttek nekem is, hogy biztos szar a kapcsolat, ha ennyi ideig tart a jegyesség. Haha, Pityukám, ha te azt tudnád, mennyire vakon vagy...:D
11-es, még ott sem.
Kérdező: az a ciki, hogy te így gondolkodsz. De az nagyon!
Ti dolgotok. Amúgy 1-2 év jegyességben nincs semmi ciki. Mi 15 hónappal a lánykérés után házasodtunk.
Pont nem érdekelt senki más véleménye. Minket azért szóltak meg páran mert szerintük túl gyorsan házasodtunk össze. Egyikünket se érdekelte ki mit mond.😂
Amúgy miért, van valami egyéves szabály, vagy hogy?
Nálunk simán 2 év volt, megvártuk, míg lediplomázok.
Szerintem nem ciki. Különösen azért nem, mert előbb a házat akarja rendbe tenni viszont feléd már közölte, hogy nem csak a barátnőjével, élettársával szeretne benne élni, hanem a jövendőbelijével.
Aki emiatt megszól téged annak nincs saját élete hogy ennyire ráér a máséval foglalkozni.
A 28 év sem ciki, de még a 30+ sem az.
Jövőre, a 43. születésnapom után lesz az esküvőnk, de komolyan gondolkodtunk abban is, halasszuk még egy évet vagyis az már két év jegyesség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!