Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után volt a lánykérés?
Pár nap múlva leszünk együtt 4 éve. Még sajnos nem élünk együtt. Jövőre szeretnénk nekiállni a háznak.
Van valaki, akinek a kezét megkérték úgy, hogy külön éltek? Nekünk a baráti körünkben van.
25L
A saját példámból okolva: nem az évek sokasága jelenti a garanciát a jó döntésre.
20 évesen megismertem, nagyon sokat küzdöttem érte. 3. évén összeköltüztünk édesanyámmal közös albérletbe. Ujabb 2 év után eljegyeztem, javarészt családi és párom nyomására. Majd 1,5 év múlva amikor már a dátum is megvolt (polgári 2 tanuval) + belevágtunk egy házépítésbe apróságon kiakadt összepakolt és elhagyott (1 hét múlva vezettem volna oltár elé)...
Visszaadta a gyűrűt, de sosem mondta el hogy valójában miért hagyott el. Tény, hogy voltak viták, amelyek abból fakadtak hogy nem haladunk sehova. De amikor már tényleg elindultunk (ház+ esküvő), elhagy. Felfoghatatlan volt számomra
Pár hétre rá megtudtam, hogy mielőtt elhagyott 6 hónapja viszonya volt egy 40+os családapával.
Szóval a tanulság: ne hidj abban, hogy az évek erősítenek és közelebb kerülsz az esküvőhőz.
Amúgy a történetben én lettem volna a "boldog" férj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!