Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Véletlenül megláttam, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül megláttam, hogy a párom eljegyzési gyűrűt vett? Félek nem fogom a pillanatot megélni

Figyelt kérdés
Attól tartok,hogy nem fogok úgy örülni ahogy ő várja mert nem lesz meglepetés. Véletlenül vettem észre és nem akartam kutakodni de így alakult. Már össze áll a fejemben a kép arról is,hogy mikor fog megtörténni mert elmegyünk valahová de nem tudok ennél többet arról az utazásról. Félek,hogy elrontom a pillanatot azzal,hogy nem fog váratlanul érni. Szerinted?

2021. okt. 9. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Mondok még rémisztőbbet: leánykérés alatt nem kezd el a háttérben egy szimfonikus zenekar romcsy dalokat játszani, mint a filmekben.

Erre fel vagy készülve?

2021. okt. 10. 08:53
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Ha ennyire aggódsz ezen, nem biztos hogy elég érett vagy a házasságra..
2021. okt. 10. 08:54
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, lehet csak az exe visszaadott gyűrűje.
2021. okt. 10. 09:59
 14/23 anonim ***** válasza:
43%

én biztos nem vennélek el.

tudod, ha igazán tiszta lelkű, szerelmes nő lennél, így is, úgy is örülnél ennek, nem a gyakorin panaszkodnál.

2021. okt. 10. 10:45
 15/23 anonim ***** válasza:
93%

Hát igen ...

Saját magad minősíted le , a kèrdèseddel.

Mi lesz veled meg a pillanattal?🙄

2021. okt. 10. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Aha. Egy titokban vásárolt, elrejtett eljegyzesi gyűrűt "véletlenül" megtaláltál. Vagy a blokkot "véletlenül". Talán nem kéne a másik cuccait túrni és akkor lehetne filmes klisé meglepi.
2021. okt. 10. 15:27
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Felnőtt emberek megbeszélik az eljegyzést, nem a lány várja a gyűrűt ;)
2021. okt. 11. 14:07
 18/23 anonim ***** válasza:
17%

Én azt nem értem, hogy aznap mikor "megláttad, hogy gyűrűt vett", hogy bírtad ki, hogy azt az örömöt amit akkor, a meglepetés hatására átéltél ne oszd meg a Pároddal? Most minek titkolni és itt depizni ezen? Én különben értelek és nem gúnyollak, azt nem szeretnéd, hogy megbántsd azzal, hogy nem örülsz eléggé, tehát nem önzőségről van javarészt szó.

Én mostmár azt tenném a helyedben, mert ilyen őszinte típus vagyok, hogy mosolyogva megkérném, hogy tudom mit tervez (ki se kell mondani) és azt elvileg az utazáson, ezért legyen már kedves átvariálni egy másik, meglepetés szerű alkalomra!;)

2021. okt. 14. 19:19
 19/23 anonim ***** válasza:
13%
Még egy dolog eszembe jutott,ha valamiért nem akarod, hogy tudja, hogy sejtesz valamit. Próbáld meg elengedni, ne ezen járjon a fejed utazás közben hogy na majd biztos most vacsoránál...vagy ha szépen nézek a szemébe mikor jakuzzizunk... Egyszerűen próbáld meg elhesegetni a gondolatot, mert egyáltalán nem biztos, hogy ott szeretné meg kb.semmi se. S hidd el, mégha tuti biztos vagy is, hogy az utazás folyamán fogja, nem tudhatod, hogy mikor, úgy is meglepetés lesz szerintem persze ha sikerül ezt elengedni. Én mondjuk továbbra is az őszinteségre szavazok, főleg mivel az egy jó alap egy házassághoz.:)
2021. okt. 14. 20:49
 20/23 anonim válasza:
100%
Szerintem házasodjatok össze és utána váljatok el rá egy hétre.
2021. okt. 20. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!