Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül megláttam, hogy a párom eljegyzési gyűrűt vett? Félek nem fogom a pillanatot megélni
Mondok még rémisztőbbet: leánykérés alatt nem kezd el a háttérben egy szimfonikus zenekar romcsy dalokat játszani, mint a filmekben.
Erre fel vagy készülve?
én biztos nem vennélek el.
tudod, ha igazán tiszta lelkű, szerelmes nő lennél, így is, úgy is örülnél ennek, nem a gyakorin panaszkodnál.
Hát igen ...
Saját magad minősíted le , a kèrdèseddel.
Mi lesz veled meg a pillanattal?🙄
Én azt nem értem, hogy aznap mikor "megláttad, hogy gyűrűt vett", hogy bírtad ki, hogy azt az örömöt amit akkor, a meglepetés hatására átéltél ne oszd meg a Pároddal? Most minek titkolni és itt depizni ezen? Én különben értelek és nem gúnyollak, azt nem szeretnéd, hogy megbántsd azzal, hogy nem örülsz eléggé, tehát nem önzőségről van javarészt szó.
Én mostmár azt tenném a helyedben, mert ilyen őszinte típus vagyok, hogy mosolyogva megkérném, hogy tudom mit tervez (ki se kell mondani) és azt elvileg az utazáson, ezért legyen már kedves átvariálni egy másik, meglepetés szerű alkalomra!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!