Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzés 2 emberen múlik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzés 2 emberen múlik?

Figyelt kérdés

Vagyis a kérdésem az lenne, pontosabban hogy amikor nektek megkérte a párotok a kezeteket akkor kellett neki mondani vagy jeleket adni, hogy helló itt lenne az idő?

Vagy meglepetés szerűen tette ahogy a filmekben? :)

2021. szept. 12. 09:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A filmes verzió elvétve van a való életben.
2021. szept. 12. 09:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi előtte beszéltünk már róla, simán amikor a jövőnket terveztük, így tudta, hogy nem mondanék nemet. De soha nem mondtam neki, hogy mostmár itt az idő vagy bármi.

Én így tudtam, hogy foglalkoztatja a téma és egyszer valamikor meg fog kérni de végülis meglepetés volt minden.

Szerintem ha totál meglepetés és soha nem volt róla szó, akkor az kellemetlen is tud lenni. Van barátnőm akit így kértek meg, nemet mondott.. de ha kommunikáltak volna előtte akkor a barátja tudta volna, hogy még nem szeretné.

2021. szept. 12. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp tisztázni kell előtte a másikkal, hogy mit is képzelünk el. Én nem hiszem, hogy sokan tényleg abszolút nem számítanak rá, szerintem ez szóba kerül előtte. Az én eljegyzésem is meglepetés volt olyan értelemben, hogy nem tudtam, hol és mikor, de számítottam rá, hogy hamarosan megkéri a kezem.
2021. szept. 12. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Ha mondani kell neki, azt megette a fene, mert kényszerből lép.
2021. szept. 12. 10:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Gáz, de en tisztaztam a legelejen, hogy nem vagyok hazassag párti, nem latom ertelmet. Es ideallitott a parom egy gyűrűvel... Nemet mondtam, azots is itt porosodik. Volt belole egy kis sértődés, de azota is egyutt vagyunk.

Nyilvan 2 ember kell hozza, ha az egyik fél nem akarja, abbol nem lesz semmi.

2021. szept. 12. 10:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét esetre tudok példát. Vannak akik előtte hosszasan beszélték a témát(akadt aki adóügyi részt is átvette, nem túl romantikus). Viszont ismerek olyat is ahol a srác meglepetésnek csinálta, szegény lány csak annyit látott, hogy a pasija egy csomót telefonál, úgy érezte titkolózik, azt hitte van valakije, vagy dobni akarja.
2021. szept. 12. 10:25
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Mi megbeszéltük, hogy akarunk-e házasodni, mikor, kinek mit jelent az eljegyzés és a házasság. Még az elején, mivel tudni akartuk, hogy van-e közös jövőképünk, vagy teljesen mások a céljaink.

Tehát azt tudtam, hogy lesz. De maga az eljegyzés meglepetés volt, és egyáltalán nem számítottam rá. Kicsit korábban is kért meg, mint ahogy terveztük, de ettől még igent mondtam. Esküvőig meg (sajnos és szerencsére) annyi minden történt, hogy addigra biztosan tudtuk, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve.

2021. szept. 12. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Mi kezdettől fogva megbeszéltük, hogy nem vagyunk házasságpártiak. Aztán jöttek az anyagiak, közös lakás, egyéb vagyon összefolyása...és akkor említettem, hogy jó lenne ha valami papír is lenne, mert bármikor történhet bármi bármelyikőnkkel. És jó lenne ha nem a másik családja örökölne utána. De ennyiben is maradt. Majd x idővel megkérte a kezem.
2021. szept. 12. 11:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a legelején megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk házasságot. 4 év után kérte meg a kezem, nem modnom, hogy meglepetés volt, de pont akkor nem számítottam rá. Nagyon ügyesen csinálta és romantikusan :)
2021. szept. 12. 11:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem kellett jelet adnom, de tudtam, hogy megfogja kérni a kezem. Csak azt nem tudtam, hogy mikor. Eleve úgy ismerkedtünk, hogy hosszú távra tervezett és már a harmadik randin azt mondta, úgy érzi velem szívesen megállapodna.

Ennek már 11 éve!

2021. szept. 12. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!