Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezném a barátnőmet, milyen lenne ez a gyűrű?
Sziasztok, olyanban lenne segítségre szükségem, hogy ugye van a gyűrű, de nem eljegyzési gyűrű, hanem jegygyűrűként van számon tarvta a web oldalon, azzal is eljegyezhetem, vagy csak az arra "kitalált" gyűrűvel, ez a gyűrű tetszik, a tényleges jegygyűrű is ilyesmi lesz, de ez így nem ciki?
Itt a linkje a gyűrűnek:
Se nem eljegyzési, se nem arany. Hát én nemet mondanék, az biztos.
Inkább spórolj össze egy tisztes eljegyzési gyűrűre, ezüstből vannak olcsóbbak is, de én az aranyra, fehéraranyra esküszöm.
Egyrészt ez ronda. Másrészt a karikagyűrűt együtt szokás kiválasztani, pont azért, mert mindkét félnek egész életében hordania kell, hát én egy ilyen ocsmányságot nem hordanék akkor sem, ha Brad Pitt adná személyesen. És emellé semmi értelme utána egy másik gyűrűnek.
Az ára miatt gondolom, hogy spórolni akarsz, akkor vegyétek csak egyféle gyűrűt, de az ne ilyen bazári legyen.
Kérd meg gyűrű nélkül ha spórolni akarsz, és akkor majd együtt választotok egy szép karikagyűrűt.
Nekem is csak egy gyűrűm van, amivel megkérték. Az ilyen átmenet a karika és az eljegyzési között, van benne egy kisebb kő, de nem zavar a hétköznapokban, és abszolút a stílusom, szóval mondtam, hogy karika nekem nem is kell, mert ez is megfelelő.
De szerintem nálatok célszerű kerülni a meglepetéseket, és együtt választani.
Kövezzetek meg, nekem ez tetszik nőként. 🤷♀️
Egyébként vannak olyan területek itthon is, ahol az a divat, hogy karikagyűrűvel kérik meg a nőt. Ismerősi körben is van ilyen, náluk nem divat a kísérőgyűrű, de szeretett volna lánykérést, a karikával kérte meg a lányt. A gyűrűt pedig mindketten hordják, esküvő után majd átkerül a másik kézre. Ez is a hagyomány egy formája amúgy.
Ez karikagyűrű, aminek nincs köze az eljegyzésihez.
Viszont nőként mondom, hogy ez rettenet csúnya. Ízléstelen, igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!