Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt próbáltad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt próbáltad külső szemmel nézni párodat?

Figyelt kérdés

Nyilván az érzelem meg van. A jövőkép azonos.

De néztetek e olyat hogy pl hogy bánik a pénzzel, vagy a gyerekekkel. Hogyan áll az otthoni teendőkhöz stb. vagy mennyire törődik veled..kicsit külső szemmel.

2021. aug. 11. 09:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Teljesel el vannak tévedve a ffiak. A párom pláne. De olyan szinten, hogy én még csak a vitatkozásba se megyek bele vele.

Nem fogok meggebedni egy ffi mellet az is biztos.

Aki engem épít akivel fejlodok aki le is tesz az asztalra!,na majd az mellett fogok en gyereken meg házasságon agyalni.

Ne higyjék mar azt hogy kegy hogy megkér vagy bármi.

Kegy AZ, ha ÉN Igen-t mondanék.

2021. aug. 11. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem külső szem, csak a másik alapos megismerése. Tudtam, hogy fantasztikus apa és férj lesz, amikor megkérte a kezem, pedig még egy éve sem voltunk együtt.
2021. aug. 11. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket nem eljegyzés előtt hanem már a randizgatás alatt figyeli az ember.Összeköltözni sem érdemes, ha alapdolgok nem egyeznek.
2021. aug. 11. 12:43
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen. Pontosabban mivel számomra nőként az eljegyzés időpontja meglepetés volt, én előtte, meg azóta gondolkoztam ilyeneken. A párom mesélte, hogy ő, miután eldöntötte, hogy itt az ideje, és mielőtt valóban meglépte volna, direkt figyelt ilyen külső szemmel is. Sőt, ő ezt a tippet egy ismerősétől kapta, szóval előfordul ez máshol is.

Szerintem nagyon fontos dolog, hogy az örök életre való elköteleződés előtt, objektíven is megfigyeljük a párunkat, ne csak érzelmektől fűtötten, elfogultan. Ha évtizedekig, minden szituációban egymás mellett tervezünk maradni, akkor fontos, hogy a valódi énjére mondjunk igent, mert végső soron az marad majd mellettünk. Ehhez pedig fontos azt megismerni, és mivel a kezdeti néhány évben még a szerelem torzíthatja ezt a képet (vagy akár a viselkedését), kicsit távolabb kell lépni, és úgy megfigyelni.

Ez kicsit off, de a 3-as válaszadónak üzenem, hogy ha hosszútávú kapcsolatot akar, akkor igenis érdemes letisztázni ezeket a helyzeteket, mert sokat beszélgetve, évek alatt lehet, hogy megváltozik a párod hozzáállása, de a nézeteltérést a szőnyeg alá söpörve, a véleményedet nem felvállalva, az eljegyzés idején hirtelen előhozva a semmiből, biztos, hogy nem.

2021. aug. 11. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#11: Te egyébként minek vagy együtt valakivel, ha ennyire utálod?

Kérdező: ezt én se külső szemnek, hanem simán tárgyilagos, vagy reális szempontnak nevezném. Teljesen normális, hogy átgondolod, milyen élet vár rád mellette, milyen szülő lenne, mit tudtok a közös tervekből megvalósítani, és utána teszitek meg a következő lépést.

Viszont az az érzésem, hogy azért született a kérdés, mert már most kétségeid vannak. Inkább azt érdemes átgondolni, hogy van-e értelme úgy együttmaradni, ha mellette nem válnak valóra a terveid.

2021. aug. 11. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

15#Mert jelenkeg nincsenek olyan elvárasai amik házasságban lennének. Azaz jelenleg így jo.

11

2021. aug. 11. 18:42
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Én nőként nem néztem, egyszerűen örültem, amikor megtudtam, hogy meg akar kérni. Igent mondtam, mert szerettem őt, de 2 évvel utána felbontottam az eljegyzést.

Igen is, érdemes külső szemmel nézni.

2021. aug. 12. 00:41
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Elég jól megismertem. Mindig odaadó és törődik velem, másképp együtt sem lennénk, és hozzá sem mentem volna.

- tudtam hogy áll az otthoni teendőkhöz, házimunkához, kerti munkához, mindenből kiveszi a részét. És tudtam azt is hogy bánik a pénzzel. Pontosabban, hogy milyen vele a viszonya.

Hogy a gyerekekkel milyen, pont nem érdekelt soha, mivel mi nem szeretnénk gyereket, másé meg hidegen hagy.

A családban ( az övében) csak 1 gyerek van , nyilván normálisan bánik vele. Nem analizáltam soha a viselkedését. Ha találkoztunk a kicsivel akkor bújócskázott, játszott vele és ennyi. Semmi extra. Nekem ez sise volt fontos.

35/N (11 éve vagyunk együtt)

2021. aug. 12. 02:24
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a válások nagy része azért van, mert nagyon sokan a rózsaszín köd alatt, vagyis amikor dúl a szerelem és minden csak a romantikáról a boldogságról és az együtt létről szól ,akkor nagyon sokan bele feledkeznek ebbe a varázslatos de nem valódi világba. Ilyenkor nem szabad sem eljegyzést tartani sem házasodni. Józan ésszel és a mámorból felébredve érdemes döntést hozni , a társat megfigyelni mindenféle szempontból, hogyan viselkedik otthon a háztartásban, hogy viselkedik a boltban vásárláskor, hogy bánik a pénzzel, hogy tudja beosztani havi fizetését. Társaságban hogy viszonyul a társához mennyire tiszteli mennyire figyel rá mennyire fontos számára. Nagyon sok mindent érdemes megfigyelni ,megtapasztalni mielőtt valaki igent mond legyen az nő vagy férfi.
2021. aug. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!