Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt próbáltad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt próbáltad külső szemmel nézni párodat?

Figyelt kérdés

Nyilván az érzelem meg van. A jövőkép azonos.

De néztetek e olyat hogy pl hogy bánik a pénzzel, vagy a gyerekekkel. Hogyan áll az otthoni teendőkhöz stb. vagy mennyire törődik veled..kicsit külső szemmel.

2021. aug. 11. 09:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%

Az olyanok neznek ilyeneket akik a masiktol várják hogy ugráljon majd a konyhaban meg a gyerek korul mert ők lusták es nem akarnak.

Hogy minel tobb terhet vállaljon a másik es ne ők.

2021. aug. 11. 09:11
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem értek egyet az 1-es válaszolóval. Igenis lehet jó, ha a rózsaszín ködön túl, racionalisan is látni tudja az ember a másikat, mielőtt úgy dönt, egy életre el szeretne köteleződni. Ez nem a szeretet és az odaadás hiányát jelenti jó esetben, hanem hogy felnőtt, felelősségteljes döntést tudjak hozni, ami meghatározza 2+ahány gyerekük lesz ember életét.
2021. aug. 11. 09:24
 3/19 anonim ***** válasza:
37%

Ahol társak az életben a felek, ott evidens hogy ha majd megsokszorozodnak a teendok akkor is tarskent tudnak mindketten résztvállalva csapatkent egyutt mukodni.

Nem azt kell nézni hogy Másik hogy álla munkához, hogy neki minel kevesebbet kelljen, hanem hogy eddig hogyan dolgoztak össze es mennyire csapattársak.

Aki házicsicskát akar (mondjuk a parom is ilyen),ott a masiknak kell valojaban elgondolkodnia.

A parom is azzal jon h az asszony mosson főzzon vasaljon en meg azon gondolkodom miert akar engem leterhelni? Miert nem azon agyal hogy egyutt megyunk majd kirandulni a nagybetus életbe, meg egyutt ez az. Vagy minel jobban épitsen segitsen akár tanulasban es Mindketten fejlodjunk? Miert takaritonòt akar belolem?

Még csak nyelem amiket mond. Nem megyek bele mert még ugy sem beszelunk konkretan házasságrol igy elmegyek felette.

De ne várja már el azt majd hogy en nonstoppozom a kicsivel majdan es még félálomban rá is vasalni kelljen. Mi ez már?

1.voltam

2021. aug. 11. 09:30
 4/19 anonim ***** válasza:
38%

Ja es kapásbol azt hiszi ugy hogy még gyerek sincs hogy egy nő otthon a babával csak ul es les es semmi dolga!

Holott aludni sincs ideje es pattog osszevissza es kimerul lerobban!

Bele se megyek vele a temába vitatkozni mert csak felcsesz. Bologatok hogy igen aham es ennyi.

1.voltan

2021. aug. 11. 09:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. Na igen, kedves 3as. Itt már alapvető gondok vannak, nem kell külső szemlélő módba kapcsolni. Én arról beszélek, amikor minden rendben és boldogság, 1-2 éve vannak együtt, esetleg anyuciéknál, nem éltek még úgy igazán együtt, nem mentek át nehéz időkön.

Ha mondjuk mindig elkölti a teljes fizetését, és egy forintot se tud spórolni - pedig megtehetné, akkor érdemes erről beszélni mondjuk, hogy ugye ez nem így lesz, amikor a 120 ezres lakáshitelt törlesztjük, és még a gyerekre is költeni kell, nem is beszélve a rezsiről meg minden másról.

Mert állhatsz hozzá úgy is, hogy jaj, hát most megteheti, kit érdekel, de tudnod kell, hogy olyan ember, hogy később ez nem jelent gondot, vagy valószínűleg meg fog maradni, hogy havonta vesz egy videójátékot, egy rakás felesleges cuccot a lákásba, ami csak szemét lesz, minden hétvégén 10000 Ft-ot piára, 10000 Ft-ot szerencsejátékra stb.

Érted mire gondolok.

2021. aug. 11. 09:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

De ezt is latni korabban.

Van aki segiti a párját, es van aki lehuzza, és vannak akik beosztják.

2021. aug. 11. 09:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem külső szem. Ehhez pont ismerni kell a másikat.
2021. aug. 11. 10:24
 8/19 anonim ***** válasza:
44%

Nekem ez inkább kifogásszagú. Én is kaptam már ilyet, hogy hát azért nem biztos magában, mert nem vagyok elég házias (aláírom, tényleg nem), és mi lesz később.

Öööö már bocs, házasság nélkül együttélésben nem zavarja a dolog? Akkor miért is nem szakított még?

X év együttélés után sok meglepetés nem érheti egyik felet sem pénz/háztartás terén.

2021. aug. 11. 10:43
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Utolso sztem ez nem kifogás. Hanem házassagra(gy.vállalasra)valoban házicsicskát keresnek inkább. Gebedjen bele az asszony. Nem azon agyalnak hogyan legyenek tarsai a masiknak, hanem azon hogy a nő mennyire terhelhető.
2021. aug. 11. 11:10
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

Engem nonstoppozás mellett tobb orás vasalásokkal terhelne a párom. Neki ez az álma hogy a nő vasal rá.

Kaja p.nci vasalas es kánaán az elet.

Cserébe meg ígéri hogy anyagilag "segít". Nem is az hogy részt vállal, hanem ő "segít".

Ellenben pont hogy smucig az egész személye, de az ugy neki részletkérdés..

Plusz teljesen figyelmen kivul hagyják azt hogy nekik kene megfelelniuk ahhoz hogy a nő beadja a derekát!es elkapálja magát egy életre a hapsi kölykével. Mert eleve a nők szívnak vele, es nem ők.

Azaz ne egy ffi pampogjon már mikor neki egy gyerek egy kellemes numera csak es nem tobb.

2021. aug. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!