Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg ennyit érdemel egy nő?
Barátnőm 4 éve volt együtt a párjával a közös jövőről is beszélgettek,ki hogyan képzeli el, eljegyezés, házasság, gyerek.
Barátnőm elég részletesen elmondta a párjának,hogy egy gyönyörű és szép eljegyzést képzelt el, még adott is pár ötletet a barátjának.
A barátnőm külön kérte,hogy ne ünnepnapkor történjen meg,ne karácsony,ne húsvét,ne szülinap,ne névnap,ne Szilveszter,ne Valentinnapkor
Ne egy nyilvános helyen pl étterem vagy család előtt,
lehetőleg inkább tavasszal, nyáron vagy ősszel legyen,de ne télen,mert a tél számára csúnya évszak az elmúlást idézi,minden kopár, minden lucskos vízes.
Adott pár szép ötletet is a barátnőm,hogy pl kilátó tetején,szép virágos parkban
szép Balatoni séta után egy kidíszitett stégnél,
szóval nem egy nehezen kivitelezhető dolgot kért.
Erre a barátja szilvesztert este otthon a lakásban meggyújtott egy szem gyertyát letérdelt és megkérdezte,hogy akkor hozzám jössz és ennyi..
Barátnőm egyszerűen csak sírni tudod és azt mondta,hogy 4 év után ennyit érdemel
Tényleg csak ennyi telet ki tőle.
Azóta se tudod ezen túljutni és úgy érzi kifutott az időből, főleg úgy,hogy már elmúlt 30 és amire össze szedő magát túljut rajta,legalább 1 év
Újra elkezd ismerkedni újabb 1 év
Ki tudja mikor találja meg azt a férfit,meg amire kiismeri, összeköltöznek, megnézi milyen vele élni
Amire oda jutnak,hogy gyerek addigra lesz ő 38 éves is..
Barátnőm olyan,hogy nem szereti és nem is akarja elsietettni a dolgot.
Nem tudom eldönteni, hogy most magadról írsz-e (mert ha igen, egy infantilis hisztérika vagy) vagy csak annyira egy rakás fos az életed, hogy ennyire beleásod magad a barátnőd dolgaiba.
Bármelyik verzió is legyen, baromi szánalmas vagy.
Vagy pedig trollkodás az egész, egy nagyon béna, unalmas trollkodás.
Hát, nekem a szülinapom volt.
Felkeltem, pizsiben voltam, kimentem az ajtón és ott volt mindenki, az egész család, a mostmár férjem egy kindertojást adott nekem, amibe rejtette a gyűrűt majd letérdelt, és megkérte a kezem.
Ettől a barátnőd biztos sikítva kirohant volna a házból 😀
Még képek is készültek rólam ahogy pizsiben, kócosan sírok, de annyira meghitt volt mégis, az összes ember ott volt akit szeretek, szerencséjükre sütit is hoztak az fontos 😀, ott volt ő, akibe örülten szerelmes voltam és láttam, hogy remeg a keze mikor a válaszra vár... 😊
Ennek már 6-éve, 5-éve vagyunk házasok.
A barátnőd túlérzékeny, egyszerűen beláthatná, ha valaki elakarja venni, mindegy hogy csinálja, az szereti őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!