Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire várjátok el, hogy a gyűrű amivel megkérik a kezetek, igazi gyémántot tartalmazzon?
Én nem utasítanám vissza, ha azt kapnék, de az én ízlésemnek amúgy jobban megfelel egy egyszerűbb, amiben nincs semmi kiálló kő, esetleg sok kisebb. Utálom, ha beleakad mindenbe, ezért nem is hordok még bizsut sem, de nem csak gyűrűt, mást sem :D. Szerintem aki nem ékszeres alapból, annak valami szolidat érdemes választani, meg praktikusat, hogy ne legyen kellemetlen viselni. De! Mégegyszer mondom, nem utasítanám vissza, ha ilyet kapnék, nagyobb lenne annál maga az öröm. de pont ezek miatt nem is várom el, mitöbb, nekem a sima ezüst is jó, bizsu is jó lenne de az ugye nem tartós. Nemesacél esetleg, az minden ilyennek megfelel, amit felsoroltam. És nem várom el, hogy egy sz*ros gyűrű miatt tovább nyujtózkodjon a párom, mint a takarója ér, ha sokat akar költeni akkor inkább költse azt a pénzt a nászútra, esküvőre, vagy a drága hobbijára, még az is jobb :D
De megértem azt is, akinek sokat jelent ez, én nem vagyok köztük :D.
27
De azok is le vannak pontozva, akik nem akarnak mindenáron gyémántot…mindenki le van pontozva, pedig ez mind szubjektív vélemény. 😅
Na mindegy, engem nem zavar, csak próbáltam megérteni mi játszódik le a fejükben. “Nem tetszik neki a gyémánt? Le is pontozom gyorsan” vagy “szereti a gyémántot? azonnal le kell pontozni őt is”. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!