Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire várjátok el, hogy a gyűrű amivel megkérik a kezetek, igazi gyémántot tartalmazzon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Elvárom
Nem várom el, de jobban örülnék neki
Nem várom el, ugyanúgy örülök másnak is
Kifejezetten nem örülnék a gyémántnak
85 szavazat
1/29 anonim válasza:
Alapból nem szeretem a gyűrűket.
2/29 A kérdező kommentje:
Aki nem örülne a gyémántnak, az miért nem?
2021. júl. 26. 16:08
3/29 anonim válasza:
30000 forint egy gyemant, olyan 5000 ha sima ko van benne. Inkabb nem ennek egy hetig, ha azon mulna. De en olyat talaltam, akinek nem ezen mult es a fuggonykarika is eleg lett volna neki. El kene gondolkozni rajta, hogy a szimbolum mit jelent a te szamodra es az overe. Lehet erdekes dolgok jonnenek ki a vegen.
4/29 anonim válasza:
Sokan nem hordanak bundát, mert megölik érte az állatokat. Én meg nem hordok gyémántot, mert megölik érte az embereket.
Átlag földi halandó szabad szemmel meg se tudja különböztetni a cirkóniától (se).
5/29 anonim válasza:
Én pénzkidobásnak tartom és még a színét sem szeretem. Arról nem is beszélve, hogy milyen körülmények között bányásszák és kik. Én max. valami laborban előállított, színes követ szeretnék, de féldrágakő vagy igazából bármi megteszi.
6/29 anonim válasza:
Én is színes követ szeretnék. Akvamarint vagy rózsaszín zafírt.
7/29 anonim válasza:
Gyémánt-Fehérarany gyűrűt illik adni...
8/29 anonim válasza:
Én jegygyűrűm 4 ezer forint volt, jobb is, mert kihíztam.
9/29 anonim válasza:
Én nem várnám el örülnék a gyémántnak, de igazából bármilyen is lenne örülnék.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!