Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok, ha megkérnétek a barátnőtök kezét, ő pedig annyit válaszolna, hogy "LOOOL"?
Egy e-mail meg fotó a gyűrűről. Hát, beszarok. Feldobtad a napom, köszi.
Mellesleg, a férjem is a modern technika híve, az egész házunk okos meg minden, de ha így kérte volna meg a kezem, lehet hogy én is csak annyit válaszolok, hogy LOOOL. :D
Erre én is azt mondanám, hogy LOOOOL.
Valószínűleg attól, hogy ő is fiatalabb korosztály, még az a kép él a fejében, hogy az életnek az ilyen fontos döntéseit személyesen, érintéssel, személyes kisugárzással megtámogatva szeretné megélni, és ahogy te megkérted a kezét, azzal igencsak meglepted.
Persze lehet, hogy neked nehezedre esik ilyen dolgokat élőszóban kimondani és megfogalmazni, amit meg tudok érteni, mert sokszor én is jobban szeretek írásban kommunikálni. De lehet, hogy érdemes előbb megedzened magad, ha erről van szó, és aztán minden bátorságodat összeszedve mégiscsak személyesen megkérni a kezét, már ha tényleg komolyan gondolod.
32/L
Nászéjszaka hogy lesz?
Külön és majd képet küld? ☝️😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!