Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Baj, ha én mint lány, kérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha én mint lány, kérem meg ac párom kezét?

Figyelt kérdés

4eve vagyunk együtt, én szeretnék lagzit, nem tudom, hogy ő is szeretne e.!

Baj lenne, ha én kérem meg, hogy el venne e feleségül?

2021. jún. 9. 13:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
3%

Ezzel mi a probléma?

A házasság a biztonság miatt kell, a szex meg a móka miatt.

Egy ideális nőnek van egy nagyon jó apának való, megbecsült férje, és egy nagyon jó génekkel rendelkező, tüzes szeretője.

A kettőből együtt jön ki a legsikeresebb gyerek. Egy férfiban meg mindkettő nem szokott meglenni.

2021. jún. 9. 14:56
 12/26 A kérdező kommentje:

Mindenki magából indul ki, az hogy valaki férjhez szeretne menni, a párjához, nem azt jelenti, hogy van valaki más is.

Nem értem, hogy függ összes a kettő..

2021. jún. 9. 14:59
 13/26 anonim ***** válasza:
5%

Ez egy gyakori stratégia a nőktől.

De vannak hűségesek is.

2021. jún. 9. 15:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A sorrend az szokott lenni, hogy hazassag es utana jon a gyerek. Ti a hazassagot atugrottatok. Ha el akart volna venni, mar a gyerek szuletese elott elvesz. Egy okot mondj, ami azota valtozott es a hazassag mellett szol. Nem lesz ilyen. Nem gondolom, hogy valaha is el fog venni. Esetleg valahogy ra tudod venni, de abban sem lesz koszonet. A gyerekneveles sokkal tobb penzbe kerul, mint a normalis gyuru, megis azt vettetek elore. A baratod terel, te meg olyanban remenykedsz, ami sosem jon el. Kinek jo ez igy?
2021. jún. 9. 15:53
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát mondhattok akár mit.

Párom el fogadta a gyűrűt, és hordja is

2021. jún. 9. 20:08
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok. De ettől még nem jutottál előrébb, ez csak egy gyűrű.
2021. jún. 9. 20:26
 17/26 anonim ***** válasza:
20%

De, előrébb jutott valamivel.

A gyűrű az összetartozást fejezi ki. Mások szemében is.

Utána már nehezebb meghátrálni.

De most hogyan tovább?

2021. jún. 9. 22:56
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
Te tudod, hogy értékeled. De szerintem csak az időt húzza. Jó, elfogadtam a gyűrűt, de majd még gyűjtögetni kell a hétországra szóló lakodalomra, ami sajna soha napján fog összejönni.
2021. jún. 10. 09:10
 19/26 A kérdező kommentje:

De sok negatív ember van ezen az oldalon.

Az ember jobb, ha nem kérdez semmit, mert csak letolást kap.

2021. jún. 10. 12:44
 20/26 anonim ***** válasza:
30%

...meg lepontozást.

Azt nem érti a sok buta ember, hogy ha a normálisakat lepontozzák, azok elmennek, és maradnak a trollok, akiket ez nem érdekel.

Na, ők adnak majd csak igazán hasznos válaszokat a fontos, életbevágó kérdésekre!

2021. jún. 10. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!