Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy elájultam mikor meg kérte a kezem?
6 éve élünk együtt és én már bele törődtem hogy nem fog megkérni. Kb 3 éve nagyon vártam mikor nyaralni mentünk vagy valahova kettesben de sosem kért meg én mindig szomorú voltam aztán azt hittem nem is akar csak mondja.
2 hete kérte meg a kezem, hétvégén filmeztünk én elmentem a mosdóba és mikor vissza mentem a szobába ott térdelt a gyűrűvel. Én mindjárt elájultam.
A gyűrű még nem sokat jelent. Így legalább pár évig megint csendben vagy és mire nyíltan kimondja, hogy nem is akar gyereket, addigra neked rosszabb lesz szakítani, felállni belőle, új partnert találni és gyereket vállalni. Még jó, hogy a terveiteket előre megbeszéltétek.
Sok boldogságot!
Én ezt sosem értem, hogy egy 6 éves kapcsolatban egy ilyen kérdést a felek miért nem beszélnek meg.
Az, hogy "Akarsz házasodni? - Igen, majd egyszer" ez nem megbeszélés. Ahogy a gyereknél sem az, hogy "majd egyszer, de még várnék vele". Ez a nesze semmi, fogd meg jól.
Vszeg ezzel csak befogta a szádat, de ennyi.
Házaaság maaajd, valamikor, gyerekre pedig ne számíts még 5-6 évig.
Hihetetlen, hogy ezen az oldalon mennyire jóindulatú emberek vannak, akik így tudnak örülni mások boldogságának :D Komolyan, mintha fájna nektek, hogy egy random emberrel történt egy örömteli esemény, és ezért igyekeznétek megmérgezni a boldogságát minden irányból. Undorító.
Kérdező, gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!