Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jegyeztek el? Hogy kértétek meg a párotok kezét? Írjatok a romantikustól az extrémig minden jöhet!
Mi a párommal igen érdekesen jöttünk össze, 18.születésnapom előtt pár nappal még csak 4hónapja voltunk együtt hozott egy plüs virágot aminek a feje gyűrű doboz volt,kinyitottam benne egy köves gyűrű,de olyan kis szereny volt nem mondott semmit:)Azt hittem szülinapomra....
Rá egy hónapra elmentünk nyaralni,naplementés hajókázás még mondtam is neki milyen romantikus lenne ha most kérné meg a kezem,szeme se rebbent,kimentem a táskámért a barátainkhoz ők meg nagyon néztek,nem értettem miért ülnek kint mi meg a kabinba:)
Mire visszamentem ott volt egy másik gyűrű,hozzá tette hogy ő az előzőt is kisérőnek szánta!
:)
Így lett két kisérőm a karikára most várok:)
A 15:50-esnek: de jo, hogy vannak meg tundermesek! Nagyon sok boldogsagot kivanok!
En 33 vagyok, no, es en kertem meg a parom kezet, semmi romantika, csak megkerdeztem. Lett nevetes, meg igenlo valasz :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!