Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek veszélnem kéne a barátnőm apjával/anyjával
mielőtt eljegyzem?
11/27 A kérdező kommentje:
Jó viszonyban vagyunk a szüleivel. Nem is azért beszélnék velük, hogy elkérjem, mert úgysem ellenkeznének. Mert egy "főnyeremény vagyok" állításuk szerint. Csak, hogy tudják, hogy mik a szándékaim.
Anno én eljegyeztem volt barátnőmet, éppen nyaraltunk, természetesen utána elmondta a szüleinek, de hogy mit kaptunk érte, hogy mit képzelünk mi meg először nekik kellett volna szólni, stb., na ott szakadt el a cérna, mert a lány olyan boldog volt és az anyja meg jól leszúrta emiatt, pedig pont szülinapja is volt, szóval azért ez már túlzás még akkor is, ha maradiak.
2021. máj. 17. 12:44
Főnyeremény vagy, de azért fejet kell hajtanod a kőkorszaki hagyományok előtt. Remélem te értelmesebb leszel majd, ha lányod születne.
2021. máj. 17. 12:45
Kérdés, mennyire hagyománytisztelő, régimódi a barátnőd. Ha nem nagggyon az, tök fölösleges megkérni a kezét az apjától - jobb esetben csak simán fölösleges / kicsit kínos, rosszabb esetben megsértődik, hogy alsóbbrendűnek tartod, hogy apjától kéred el, mintha marhát vennél.
2021. máj. 17. 12:59
Ez egy gesztus, ti nagyon felvilágosult, nyitott elméjű, élet császárai.
#7 Mégis mi köze van az én döntésemnek, ahhoz, hogy elkérnek? Jézusom.
2021. máj. 17. 13:12
16/27 A kérdező kommentje:
Valószínű nem csinálnának belőle nagy ügyet, ha nem tudatnám velük😅 csak barátnőm nővére elég lazán vette az esküvőjét és még be sem hivatta őket az összeadóterembe, csak a két tanut. Mondjuk ezen ki is akadtak mind a két fél szülei. Amíg bent voltak mi vártunk kint és arra mondták, hogy azért ilyet ne csináljunk. Bár ez nem hasonlítható össze az eléréssel. Gondoltam hátha jól is esne nekik.
A nővérét kellett volna feleségül venned:)
Igen, mi nagyon felvilágosultak vagyunk:)
2021. máj. 17. 15:22
Neked kell ismerni a barátnődet, rajta múlik.
Nekem van olyan ismerősöm, aki ezt szép és természetes dolognak venné. Én ezt olyan szinten sértő és megalázó dolognak tartom, hogy ha véletlen kiderülne, hogy a párom ELKÉRT AZ APÁMTÓL, mint egy konyhaszekrényt, ahelyett hogy hozzámegyek, szakítok vele.
2021. máj. 18. 08:09
Ilyen feleséget fogok keresni, mint 18-aska:)
2021. máj. 18. 17:57
Miért kéne?
A PÁRODDAL beszéld meg az esküvőt, eljegyzést, ne apukával. És hogyha apu nemet mond - mert mondjuk utál? Akkor leszel csak szrban ;)
Ez akkor volt "hagyomány", mikor a nőnek kss volt neve, és érdekházasságok köttettek vagy hogyha apu nem adta áldását rá, akkor a lánya nem ment hozzá a a pasashoz.
2021. máj. 18. 20:21
Kapcsolódó kérdések: