Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az extrémebb eljegyzésről?
Néztem sok eljegyzéses videót, a legtöbbjük írtó snassz. Nekem 3 verzió tetszene (ebben a sorrendben):
A) elmennénk búvárkodni egy 3 méteres vagy mélyebb medencébe és annak az aljára rejtené el a gyűrűt a párom, amit közben megtalálnánk
B) hőlégballonozás közben nagyon magasan a levegőben kérné meg a kezem, miközben gyönyörködünk a panorámában
C) egzotikus ország fehér homokos tengerparti bungalójában egy egész napos szexelést követően
Az A-verzióról egyből az a borzasztó szomorú eset jutott eszembe, amikor valami tropikáriumban a faszi az akváriumból lebegve mutatta be a "hozzám jössz?" kérdést, és a nő persze nagyon örült, igent mondott, de mire az akvárium tetejéhez ért, a pasija megfulladt :(
Ez nagyon személyiségfüggő, engem simán túrázás közben az erdő közepén egy tó partján kért meg a párom, nekem életem egyik legromantikusabb pillanata volt, de hát mi ilyenek vagyunk, nekem ezek amiket leírtál csak felesleges körítés lenne. Ha a te személyiségedhez ezek illenek igazán, akkor azt remélhetőleg a párod is feltételezi, de azért érdemes tényleg elmondani neki, hogy ez a vágyad :)
1-2-es... köszi, szeretek élni.
3-as viszont olyan jó lenne :)
Alapvetően szerintem egy eljegyzés eléggé személyes ahhoz, hogy csak ketten legyünk.
De ha extrémet akarsz itt van két ötlet:
Kinek mi... Én csak azt szeretném, hogy megbeszéljük, hogy összeházasodunk. Nem kell körítés.
A búvárkodásosról nekem is a haláleset jutott eszembe, a hőlégballonozás közben rettegnék, az egzotikus tengerpart meg nem az én világom, nem vonz egyáltalán. Ez utóbbi szerintem minden, csak nem extrémebb. 10-ből 8 ismerősömet valami tengerparti nyaralás alatt kértek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!