Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők! Ti milyen ruhát vennètek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti milyen ruhát vennètek fel eljegyzèsre?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az eljegyzèsünk és már nagyon izgatott vagyok, ruhákat keresgèlek.

Csak a szűk családi kör lesz ott, utána ebèd egy ètteremben, de délelőtt fotózkodni megyünk (mèg nem voltunk ilyen páros fotózáson,így most jó alkalom) és szeretnèk nagyon szép lenni, valami elegáns ruhát választani 😊

Én úgy képzeltem el,hogy már most az eljegyzèsre is fehèret veszek fel, de rövidet és majd a lagzira az igazi fehèr, hosszú ruhát.

Néhány barátnőm szerint nem illik fehèret, csak majd az esküvőre kellene vegyek és nem most.

Ti mit gondoltok erről?

Linkelhettek párat,hogy ti milyet viselnètek?

Köszönöm annak aki válaszol, a trollok inkább ne is fáradjanak az írással.

2021. ápr. 27. 18:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ,kedves vagy hogy linkeltèl🤗

A harmadik ruha tetszik a leginkább. Igen, a polgári esküvőre gondolok, felènk ezt nevezzük eljegyzèsi szertartásnak, és majd csak később lesz a templomi, nagyobb esemény.

2021. ápr. 28. 08:36
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Elég félreérthető a kérdésed. Nálunk az eljegyzés, az eljegyzés, anyakönyvvezető nélkül, a polgári szertartás meg hivatalos.

2021. ápr. 28. 08:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szokott olyan lenni, hogy a eljegyzést bejelenti a pár a szűk családnak egy vacsora keretében. Itt általában a pár szülei vannak, esetleg testvérek. Ezért írtam, hogy elég egy kicsit elegánsabb nyári ruha.

De ha meg ez maga a polgári esküvő, akkor pláne nem értem, hogy miért ne vehetnél fel egy fehér ruhát.

2021. ápr. 28. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Tehát polgári esküvőről, azaz HIVATALOS, TÖRVÉNYES esküvőről beszélünk. akkor mondd azt.

Attól ugyanis, hogy nálatok a templomi a nagy buli, az pont semmit nem jelent a törvény szempontjából ;)

2021. ápr. 28. 19:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor úgy mondom ;)
2021. ápr. 28. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Az eljegyzés az egy dolog, a polgári esküvő egy másik (jogi dolog), a templomi (Magyarországon nem ismeri el a jogrendszer, csak körítés tehát) egy 3. Nagyon nem fogalmaztál pontosan. Amúgy mindegy mibe mész, ami Neked jól esik.
2021. ápr. 30. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, így már értem. Ha polgári esküvőről van szó, akkor egy sima, egyszerűbb fehér, vagy krémszínű ruhát választanék.
2021. ápr. 30. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!