Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elvárjátok a letérdelős lánykérést? Vagy cikinek, kellemetlennek, szükségtelennek tartjátok?
Figyelt kérdés
Vagy nálunk ez nem divat? Fiúk is elmondhatják véleményüket.2021. ápr. 9. 12:29
11/21 anonim válasza:
Végre örülne a hetes, hogy mennyi hagyománytisztelő, romantikus nő van, de még ez is szar. Minden szar neki.
12/21 anonim válasza:
Én romantikusnak találom ezt a gesztust és örülnék neki, de nem dőlne össze a világ ha nem így történne.
13/21 anonim válasza:
Gáznak érezném, de szerencsére sosem kell ettől tartanom, már az elején tisztáztunk, hogy nem akarunk sem eljegyzést, sem házasságot
14/21 anonim válasza:
Alapvetően nem várom el, de én kedves gesztusnak tartom, tetszene :)
15/21 anonim válasza:
Nem várom el, egy standard éttermi lány kérés esetén szerintem pl. furcsa is. Annak idején a férjem is valami félig gugolós megoldást választott a magas fűben (kirándulás, hegyteteje). Viszont az se normális szerintem, hogy valaki ekkora problémát csináljon abból, hogy le kell térdelnie az előtt, akivel le akarja élni az életét.
16/21 anonim válasza:
Nem vártam el. Sőt, kínos is lett volna. Nem tudtam volna őt elképzelni letérdelve. Végülis, nem is került sor rá, mert egy jacuzziban ültünk, ahol esélytelen lett volna letérdelni.
17/21 anonim válasza:
Az elvárás olyan csúnyán hangzik, de valahol igen, én nagyon vágytam rá, egy ilyen hagyományos lánykérésre. Így kért meg a férjem, és nagyon megható volt, hangulatos, örültem neki:)
18/21 anonim válasza:
Nem várom el, de nem a "ciki" a jó szó rá, hanem inkább visszás és számomra taszító.
19/21 anonim válasza:
Én nem szerettem volna mert nem szeretem a teátrális dolgokat, feszengenek. Ezért is mi csak megbeszéltük hogy itt az idő a házassághoz, és nagyon szűk körben osszahazasodtunk egyszerű ruhákban meg gyurunk sincs :)
20/21 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos volt a lanykérés és a házasság, de letérdelést pont nem vártam. Nem is történt, egymás mellett ültünk, mikor elővette a gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!