Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire számít az eljegyzésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az eljegyzésnél, hogy a nőnek legyen munkája?

Figyelt kérdés
Általános és személyes véleményre is kíváncsi vagyok. Az ismerőseim/körülöttem lévőknél sokszor a nőnek épp nincs munkája, a párja annak ellenére is megkéri a kezét. Nem vagyok ellene, sőt szerintem nem az a kritérium, hogy feltétlen legyen munkája. Pusztán kíváncsi vagyok mások miként gondoldoknak.

2021. márc. 30. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Nőként írom, hogy igen, akkor mennék bele ebbe, ha van munkahelyem. Vagy nagyon max. egyetem legvégén, mikor már biztos végzek és kilátásban van munka is.

Ez igényesség kérdése, az eljegyzés számomra azt jelenti, hogy közös jövőt tervezünk és belátható időn belül összeházasodunk, nem 5 év múlva...

2021. márc. 31. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Arról mi a véleményetek, ahol a férfi eljegyzi a nőt, majd az eljegyzés után a férfi lassan 1 éve már nem dolgozik, és ki tudja mikor fog ismét? Nincs semmi baja, csak válogat. Ilyen is van. Nem tudom melyik a jobb.
2021. ápr. 1. 09:55
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Élethelyzet-függő, de amikor elég érdekes és szerintem nettó hülyeség:

- egyetem alatt: mit bohóckodnak ilyennel, a csajnak nulla bevétele, nulla munkatapasztalata, aztán majd szüli a gyereket is (mert elj.-házasság-gyerek) és marad HTB, mert nem is kap melót "ilyen rengeteg" tapasztalattal

- lusta dolgozni

Más, mikor

- elveszti a munkáját (nekem 1,5 éve nincs... 23-31 éves koromig mindig melóztam, szóval ja. Szeretünk, covid)

- egészsége miatt nem tud dolgozni - fájdalmakkal vagy olyan betegséggel él, de a párja vele tervezi a jövőt, mert szereti)

2021. ápr. 2. 08:31
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
12-es joga van válogatni. Ha a nőnek nem tetszik, akkor bontsa fel az eljegyzést.
2021. ápr. 3. 06:51
 15/17 anonim ***** válasza:
14 Szerintem nincs joga évekig válogatni úgy, hogy a nő családjánál lakik.:D De egyébként ez egy költői kérdés volt, magyarul nem vártam rá választ. Csak azt akartam szemlélretni, hogy ilyen is van.
2021. ápr. 3. 08:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Szemléltetni*
2021. ápr. 3. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ez egy átmeneti állapot (covid, egyetem stb) akkor miért ne? Attól miért ne tudhatnák, hogy együtt akarják leélni az életüket? Az teljesen más téma ha soha nem akar dolgozni, mert majd a férj eltartja.
2021. ápr. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!