Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így kérte meg a kezem? Nálatok hogy volt ez?
Praktikusan működik az agyunk. Abbol indulunk ki,hogy egy romantikus helyen biztos rájössz mi a terv. Reggelente miután visszatér az agyunkba a vér akkor jobban működik. Szóval garantáltan jól átgondolta és őszintén csinálta az egészet.
Ő ismer. Amúgy higomat is pont így kérte meg a párja. Hétvégén ágyba a kaja és megkérdezte.
Ó kedves utolsó! Marha praktikusan.. 😆 Ez csak egy agymenés a pasiknál, ugyanis van, aki azért húzza az időt akár hónapokig, mert annyira készül rá: "Úristen olyan időpontot és helyet kell választanom, amikor MEGLEPŐDIK!"
Hát úristen :D Én majdnem szakítottam a barátommal, mert már 2 éve és 8 hónapja jártunk, de még mindig nem lépett. Ő kb 8 hónapig tervezte. Ez tök jó, szép és cuki, de mi ebből semmit sem látunk, csak azt, hogy valamilyen oknál fogva hezitálás van, telik az idő és nem történik semmi, biztos sohasem akár elvenni stb. Őszinte leszek, én nem lepődtem meg! Nagyon-nagyon boldog voltam és nyilván nem mondtam, de az is bennem volt a boldogság mellett, hogy "Na végre b+!". És ezt marha sok nőtől hallottam már. Ne csináljátok ezt!!! 😂😂😂 Valójában nincs olyan, hogy meglepődik a nő, hiszen ha egy jól működő kapcsolatban van, akkor mi azon olyan meglepő, hogy megkérik a kezét? Maximum épp abban az pillanatban nem számít rá. Na és??? Úristen higgyétek el, hogy semmit sem jelent az időpont!!! Egy nő ugyan olyan boldog, ha számít rá, mint ha nem! Teljesen mindegy! A kérdező is nyilván azért tette fel ezt a kérdést, mert ő sem értette a miértet, miközben valószínűleg az ő párjának is hasonló agymenése volt az időt illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!