Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos neki ez a vacak papír?
A párommal már lassan 2 éve együtt vagyunk, együtt is élünk. folyton azt mondogatja, hogy el szeretne venni feleségül. én viszont (a szüleim házasságából okulva) nem szeretnék férjhez menni. akármennyire is szeretem őt. azt sem bánom ha eljegyez, de azt a papírt semmi szín alatt nem írnám alá.
ezzel szemben szeretném, ha ő lenne a gyermekeim apja, ha vele élhetném az életemet. (ezt ő sem tervezi másképp :D )
nem hinném, hogy emiatt elhagy, de félek, hogy ő annyira akarja azt, amit én annyira nem, és talán sorsdöntő konfliktusaink lesznek... mit tehetnék?
a "menj hozzá feleségül" választ kérlek mellőzzétek...
köszi.
A papír a végleges elköteleződés szándékát testesíti meg, ez az, ami belőled hiányzik, írtad is (most vele élnél, 10 év múlva meg ki tudja...). Nem garancia semmire a papír, de a szándék fontos. Ha valaki komolyan gondolja velem, házasodjunk össze, ha nem, akkor ne raboljuk egymás idejét, legyen boldog mindenki olyannal, aki jobban megfelel az igényeidnek.
Te nem akarod elkötelezni magad, ez azt jelenti, nem vagy biztos magadban és a párodban. Lehet hazudni magadnak, csak nem érdemes.
Ha tudod, hogy nem számít a papír, megadod a párodnak, mert neki számít. Pontosan azért nem akarod, mert tudod, hogy igenis számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!