Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mennyi a maximális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi a maximális összeg, ami eljegyzési gyűrű esetében még elfogadható?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást, már tervezgetjük az eljegyzést, esküvőt a barátommal.

Elkezdtünk gyűrűket is nézegetni, de a gyűrűk, amiket közösen nézegettünk és tetszenek, 500-600 ezer forint körül vannak. Én ezt baromi sokallom egy gyűrűért (oké, hogy legjobb esetben életem végéig hordani fogom), de mégis kikerekedtek a szemeim az árakat látva....

Szerencsére megteheti a barátom, hogy ennyit költsön egy gyűrűre, de egyszerűen, ha már erre gondolok, elfog a lelkiismeret-furdalás.

Ez az összeg csak számomra sok(k) egy eljegyzési gyűrűért vagy elfogadható ár a piacon?

Válaszokat előre is köszönöm szépen!

2021. jan. 20. 15:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyébként szerintem főleg a jövedelemtől függ.

Nyilván egy nettó 150es bérből nem fogsz olyan gyűrűt venni, mint egy nettó 800 ezresből.

Én egyébként 1 havi bérem szántam rá kb

2021. jan. 20. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sok. Személy szerint én gyémántot sem szeretnék, mert nem tudom megkülönböztetni a fehér zafírtól. Így máris leesik ~50 ezer forint, még egy 0,5 karátos kőnél is. Aki ragaszkodik a gyémánthoz, oké, de annyira nem hiszem el, hogy 200 alatt nem lehet tényleg szép gyűrűt találni. (Én aztán szeretem a hivalkodó gyűrűket, meg azt sem bánom, ha nem olyan pici a kő, hogy nem is látszik, mégis az álom gyűrűm 80-120 ezer forint között mozog, kőtől függően.)
2021. jan. 20. 18:06
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Én fél milliósat néztem.

Ha nektek telik rá,vegyétek meg.A lényeg,hogy nektek tetsző legyen,és ne okozzon gondot a kifizetése.

2021. jan. 20. 18:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12: 0.5 karát gyémánt ára olyan 750 ezer körül van. Biztos, hogy számít az az 50 ezer? :)
2021. jan. 20. 18:28
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez nem jövedelemfüggő, inkább pénzügyi tudatosság és értelmi szint kérdése. Bizonyos összeg felett te már nem a minőséget, hanem a márkát és a mértéktelen rongyrázást fizeted meg. Megtehettük volna mi is, hogy milliós gyűrűt vegyünk. Nem vettünk, 100-ért néztünk ki egyet. Az volt a szempont hogy tartós legyen, mivel évekig fogom hordani, és nekem tetszen. Mindkettő pipa, 10 éve semmi baja.
2021. jan. 20. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Ugyan én még nem vagyok eljegyezve, de én sokallnám a pasim 600e keresete mellett is.

Mi egyszer beszéltünk, és mondtam hogy nekem annyi kell hogy tartós legyen, és nagy/sok kő legyen rajta, de nehogy gyémánt mert lecsapom.

Szerintem sokkal szebb egy elég nagy kő, sok kicsivel mellette, mint egy kicsike szinte nem is látható gyémánt, nekem az kelt purritán hatást.

Szóval nőként, viszonylag jó anyagi helyzet mellett nekem sem lenne igényem 100 ezernél drágább gyűrűre.

2021. jan. 21. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 igazad van, nem tudom mit néztem félre. De a legalacsonyabb minőségű csiszolásnál már 400 ezerért is van! :D
2021. jan. 21. 08:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17: igen, amiről én beszélek, az VS2 tisztaság, és min F szín, és szép vágás.

Kétségkívül lehet fél karát gyémántot olcsóbban is kapni, de pont ez a méret az, ahol már elkezded látni a különbséget a H és a J között, ahol már számít a tisztaság. Egy 0.05 karát körüli pici kőnél ez még láthatatlan nagyító nélkül, egy karátnál meg például hirtelen ordít

2021. jan. 21. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Maximum 100 ezer ft.
2021. jan. 23. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!