Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, és miért?
FONTOS!
Nem kell itt kamuzni, anonim fórum.
Eljegyzésre készültök, amikor a jövendőbelid exe megkeres, és tesz egy ajánlatot.
Ha visszamondod az eljegyzést, és szakítasz, de végleg, akkor segít neked egy olyan dologban, ami életed vágya, de anyagiak, vagy más miatt nem jönne össze soha. Ismered őt annyira, hogy tud, el tudja intézni, és el is fogja, mert van annyira korrekt nő/férfi.
Képes elintézni egy olyan vízumot az USA-ba, ami után kaphatsz zöldkártyát.
Képes 2 telefonnal előbbre vetetni a beteg anyukádat a szervdonációs listán.
Az ápolásra szoruló nagyidnak tud helyet a legjobb otthonba, ingyen.
A kilakoltatás szélén lévő tesódnak, és 3 gyerekének intéz egy olyan hitelkonstrukciót, hogy szinte alig kell fizetniük havonta.
Apád kijöhet a sittről.
Vagy bármi hasonlót. Csak lépj vissza, és szakíts!
Ha adna sok pénzt vagy elintézné, hogy kapjak egy nekem megfelelő lakást és egy jól kereső melót, akkor simán elfogadnám az ajánlatát.
Már nem élek tündérmesékben. Felfogtam, hogy az emberek bármikor leléphetnek. Egy ilyen lehetőség, viszont megmarad.
Nem tudom melyik lenne a nagyobb árulás. Hogy prostituálom magam, vagy az, hogy elárulom a páromat. Persze pro, hogy semmi sem tart örökké.
Volt már az a nagy szerelem az életemben, hogy semmiért nem dobtam volna el. Se istenért se emberért.
Egy kérdésem van: neki ez miért jó? Ezek szerint csak én állok az útjában, hogy összejöjjenek? Nyilván.
Szóval teljesítheti az álmom, és viheti a jegyesem. Azt meg nem kötöm az orrára, hogy ha még mindig van köztük valami, vihette volna ingyen is. 👍
A páromat. Tetszőleges exemnek akkor kellett volna bizonyítania, amikor együtt voltunk.
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!