Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már elfogadott lenne, ha én kérném meg egy férfi kezét?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 14:36
21/25 anonim válasza:
Van akinek ez fontos..de vannak akik 30 évt is élnek együtt házasdág nélkül..nrm hiszem hogy a papir számít..de mindenki más..
22/25 anonim válasza:
Nem "egy férfiét", hanem a párodét kell :D
23/25 anonim válasza:
Számomra és a párom számára sem lett volna igazán szép, ha nálunk így történik. De gondolom ez számotokra pontosan ugyanolyan irreleváns infó, mint nekünk az, ha valakik így csinálják. Az egyetlen, ami számít ebben az esetben, hogy te és a párod hogy szeretnétek, de ezt meg innen csak te tudod.
Mivel nem ez az általános jelenség, nyilván előfodulhat, hogy meglepve néznek majd rátok, de nem hiszem, hogy ennek kellene befolyásolnia téged.
24/25 anonim válasza:
Az ilyen letérdelős, produkciós lánykéréseknek amúgy sem vagyok a híve. Fordítva kifejezetten nevetséges.
Viszont ha az eljegyzés egy közös döntés és egy normális beszélgetés után születik meg, amit mellesleg a nő kezdeményez, akkor abban semmi kivetnivalót nem látok.
25/25 anonim válasza:
Szerintem a férfitól függ. Az én párom biztosan kiakadna, de nem is szeretném én megkérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!