Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek hogy ne tudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne tudja, hogy tudtam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve élek nagyon boldog párkapcsolatban, páromat kiskora óta ismerem, 4-5 éve is randizgattunk, de még akkor túl fiatalok voltunk a komolyabb kapcsolathoz így hivatalosan 2 éve élünk együtt. Jelenleg babát várunk . 2 hete tudtam meg, a barátnőmtől, hogy a párom holnap azért akar elvinni egy helyre, hogy megkérje a kezem. Nagyon elveszett a varázs, nagyon örültem a hírnek, de annak nem, hogy elmondta. Nagyon félek, hogy amikor felteszi a “nagy kérdést” akkor nem fogok meglepődni, mert ez a h*lye lány még azt is elküldte milyen gyűrűket nézegetett.... Nagyon mérges vagyok, de sajnos így alakult, szeretném valahogy elfelejteni. Hogyan készüljek a holnapi napra?

2020. dec. 17. 10:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Azóta sem beszéltem vele, kérdezte, hogy haragszom e... Áhh dehogy, végülis életem egyik legfontosabb pillanatát bsztad el... Na mindegy. Holnapra kitisztulok
2020. dec. 17. 11:24
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Szívesen, de ezt a csajt vágd ki az életedből mert féltékeny
2020. dec. 17. 11:27
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem próbálj a szerelmetekre koncentrálni. Hiszen nem maga a lanykeres a fontos, hanem ha már így leleplezodott a dolog, gondolj arra, hogy mennyire szerencsések vagytok, hogy ennyire szeretitek egymást, hogy kölcsönösen megérett bennetek az érzés, hogy tűzön - vízen át egymással akartok élni. Ez az igazán megható és fontos dolog, ennek csak egy szimbóluma maga a lanykeres aktusa. Meg aztán, meg nem tudod, mit talált ki, hogy teszi fel a kérdést, maga a pillanat így is lehet romantikus.

Én is sejtettem, hogy aznap, azon a helyen a párom megkeri a kezem. Mi fel évvel előtte együtt vettük meg a gyűrűt, szóval nem volt teljesen váratlan, és elrejtett egy - két mondatot, amiből éreztem, na most kéri meg a kezem. És számomra csodálatos lanykeres volt, megható, és a mai napig melegseggel a szívemben gondolok vissza rá. Pedig ott akkor kifejezetten nem lepődtem meg, nem sírtam, nem sikoltoztam örömömben. De mint írtam, a lényeg másutt van.

Legyetek boldogok!

2020. dec. 17. 11:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. dec. 17. 11:35
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

Mondjuk a barátod sem a legélesebb kés a fiókban. Ha ilyet elmond egy közös nőismerősötöknek, gyakorlatilag biztos, hogy eljut hozzád a hír.

Egyáltalán minek ezt bárkivel is előre megbeszélni? Megszervezi, megcsinálja, aztán utólag el lehet újságolni mindenkinek.

A barátod is teljesen úgy viselkedik, mint egy pletykás nő. Nem bírja magában tartani a dolgokat.

2020. dec. 17. 12:46
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Az még nem jutott az eszedbe, hogy NE LEPÖDJ MEG!! Örülj! Légy boldog az esemény miatt! Ezt nagyon éreztesd a pároddal is! Ez nem elég neked?
2020. dec. 17. 12:55
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
Off: Egyik baratnom napokkal korabban megtalalta a gyurut amit a parja szant neki. Ugy mentek el nyaralni, hogy o mar tudta, mi var ra, megis oszinten es melyen meghatotta a lanykeres.
2020. dec. 17. 14:28
 18/23 A kérdező kommentje:
A barátnőm csak onnan tudta, hogy ráírt a páromra, hogy tudja e mit vesz már nekem karácsonyra, mert ő azt ajánlja hogy vegyen gyűrűt. Persze a párom mondta hogy ez neki megfordult a fejében. Szóval nem a párom mondta el neki, a drága kérdezősködött
2020. dec. 17. 20:07
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a baràtnőd direkt csinàlta ezt, az egészet! Konfliktust akar(t) produkàlni ezzel. Vagy féltékeny ràd(ràtok) a kapcsolatotokra vagy egy megkeseredett/savanyodott nő lett aki azt akarta elérni hogy ha, az ő kapcsolata tönkre ment akkor, màsnak sem legyen jó! És ez egy "baràtnő"-től eléggé szemétség volt. Én amilyen hirtelen haragú vagyok tuti megtéptem volna mint róka a tyúkot Màr csak azért is mert egy szép és boldog pillanatot tett tönkre
2020. dec. 17. 21:36
 20/23 anonim ***** válasza:
14%
Aha, azért "elveszett a varázs", mert megtudtad, hogy meg fognak kérni. Az meg nem zavar, hogy terhesnek kellett lenned ahhoz, hogy eljegyezzenek. Tényleg varázslatos, ha csak ezért jegyeznek el... (ja, persze, téged biiiztos hogy nem azért, hát persze...)
2020. dec. 18. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!