Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik gyűrű legyen ?
Barátnőm kezét meg szeretném kérni,az anyám egy ilyen antik gyűrűt adott nekem,hogy ezzel kérjem meg a kezét mert ez a mamája volt és tovább szeretné adni.Ez egy olyan gyűrű amiben borostyán barna kő van [link]
Valami ilyesmi
Viszont a barátnőm barátnőjét megkérdeztem,hogy puhatolozza ki milyen gyűrűk tetszenek neki
Legyen benne hullám kis gyöngyök, sima nagy gyémánt karika nem teszik neki
Árban max 10-15 ezer a keret.
Félek anyámtól,hogy ha nem az öröklött gyűrűt adok tovább
Nem akarok sertődést
Kérlek mesélj még... 🤡
10főre csinnadratta meg tüzijáték, meg babámf.sza..
Menyasszonyi ruha ára - 130 000 - 250 000 Ft
(igen, ha újat veszel. Lehet kölcsönözni is, 1000% praktikusabb 😉)
Menyecske ruha ára: 30 000 - 50 000 Ft
(10főhöz? Hagyjuk már 😂)
Ruha a vőlegénynek: 100 000 Ft mivel nekem sincs
(Elég gáz, ha nincs egy öltönyöd... de megsúgom férjemnek pont 40ezerért vettünk 😉)
Menyasszonyi csokor és dobócsokor ára: 50 000 Ft
(Nekem pont 13ezer forintomba került a 2 csokor. Dobócsokor 10főre?! 🤣🤣)
Dekoráció meghívó 100.
(100.mi?! Kisegér?! Meghívó darabja 1000ft, 10 főhöz kell talán 5?! 🤔 dekoráció hol 95ezer forint?! Mert akkor elkezdem árulni én is😂😂)
Esküvőszervező ára: 200 000 Ft
(Ismét kérdem, 10 főhöz?! 🤣🤣🤣🤣)
Smink frizura műköröm 50 ezer
(Ez pont a 30ezer max kategória, mondom ugy, hogy fodrász vagyok, és egy körmös dolgozik mellettem)
Anyakönyvvezető ára: 50 000 Ft
(Igen, ez pont 15ezer ft 😉)
Terembérlés
(10 főre csak nem kell egy csarnok?! 😂😂)
Szertartásvezető ára: 40 000 Ft
(Nemtudom hányadszor: 10főre?! 😂😂)
Fotós 85 ezer
(Csak kiváncsiságból felcsaptam a netet... 40ezer átlagban
Nekünk ismétlem 20ezer volt, videó is volt benne)
Mi nem vagyunk tisztában az árakkal?! 😂😂😂
Ezelre van pénz, de gyűrűre a keret 10-15ezer 🤣🤣🤣🤣
Egyre jobban kamu szaga van a dolognak, és egy 17éves hülyegyerek unatkozását olvashatjuk...
A második válaszoló vagyok. A kiegészítéseket elolvasva még mindig tartom magam ahhoz, hogy a barátnődnek tetsző gyűrűt válaszd, a másikat pedig később add oda neki. Biztosan nagyon fog örülni, úgysem a gyűrű a lényeg (írom ezt nőként, 3 hónapja jegyeztek el). Úgy gondolom, hogy sokkal többet számít a gesztus, hogy vele együtt szeretnéd leélni az életed. Pénzügyileg egyébként is tudatosabb vagyok, nekem pl. alap, hogy mindent ár-érték arányban nézzünk, illetve legyen mindig minimum 6-8 havi megtakarításunk.
Vendéglátásban dolgozok, az általad felvázolt esküvő költségeiből bőven tudtok még lefaragni, jó szervezéssel.
Az ilyen kommentelőktől rosszul vagyok: "Faxa. Remélem a leendő , menyasszony olvassa a kérdést és ott hagyja ezt a "herceget""
Akiben ennyi empátia, megértés nincs a társa felé, sosem lesz hosszú távú, kiegyensúlyozott párkapcsolata.
64!
Az én kommenteket idézted. Az átjött, hogy mire volt válasz? Nyilván nem. Segítek, jó?
Erre:
Mama mar megtervezte a menyasszonynak csak reszt kell vennie rajta!
46!
Faxa. Remélem a leendő , menyasszony olvassa a kérdést és ott hagyja ezt a "herceget"
Ha szerinted az a normális, ha valaki más tervezi meg az esküvődet, jelen esetben a leendő anyósod hiszen a kommentelő, akinek válaszoltam ezt irta-akkor neked kell elgondolkodnod, mennyi megértés szorult ebbe a bizonyos társba.
Mellesleg hazas vagyok, jo ideje es nem a ferjem, meg nem az anyosom tervezte meg az eskuvomet, hanem en meg a ferjem. Együtt. Gyűrűt pedig olyat vett, amiről tudta, hogy tetszeni fog, mert szeret és figyel rám. Szia.
"De ha neki az tetszik"
Értem. Tehát ruhát választhat olyat, ami neki tetszik, gyűrűt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!