Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik gyűrű legyen ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik gyűrű legyen ?

Figyelt kérdés

Barátnőm kezét meg szeretném kérni,az anyám egy ilyen antik gyűrűt adott nekem,hogy ezzel kérjem meg a kezét mert ez a mamája volt és tovább szeretné adni.Ez egy olyan gyűrű amiben borostyán barna kő van [link]

Valami ilyesmi

Viszont a barátnőm barátnőjét megkérdeztem,hogy puhatolozza ki milyen gyűrűk tetszenek neki

[link]

Legyen benne hullám kis gyöngyök, sima nagy gyémánt karika nem teszik neki

Árban max 10-15 ezer a keret.

Félek anyámtól,hogy ha nem az öröklött gyűrűt adok tovább

Nem akarok sertődést

2020. nov. 26. 06:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
100%
Aha....
2020. nov. 27. 06:53
 62/75 anonim ***** válasza:
80%

Kérlek mesélj még... 🤡

10főre csinnadratta meg tüzijáték, meg babámf.sza..

2020. nov. 27. 08:00
 63/75 anonim ***** válasza:
83%

Menyasszonyi ruha ára - 130 000 - 250 000 Ft

(igen, ha újat veszel. Lehet kölcsönözni is, 1000% praktikusabb 😉)

Menyecske ruha ára: 30 000 - 50 000 Ft

(10főhöz? Hagyjuk már 😂)

Ruha a vőlegénynek: 100 000 Ft mivel nekem sincs

(Elég gáz, ha nincs egy öltönyöd... de megsúgom férjemnek pont 40ezerért vettünk 😉)

Menyasszonyi csokor és dobócsokor ára: 50 000 Ft

(Nekem pont 13ezer forintomba került a 2 csokor. Dobócsokor 10főre?! 🤣🤣)

Dekoráció meghívó 100.

(100.mi?! Kisegér?! Meghívó darabja 1000ft, 10 főhöz kell talán 5?! 🤔 dekoráció hol 95ezer forint?! Mert akkor elkezdem árulni én is😂😂)

Esküvőszervező ára: 200 000 Ft

(Ismét kérdem, 10 főhöz?! 🤣🤣🤣🤣)

Smink frizura műköröm 50 ezer

(Ez pont a 30ezer max kategória, mondom ugy, hogy fodrász vagyok, és egy körmös dolgozik mellettem)

Anyakönyvvezető ára: 50 000 Ft

(Igen, ez pont 15ezer ft 😉)

Terembérlés

(10 főre csak nem kell egy csarnok?! 😂😂)

Szertartásvezető ára: 40 000 Ft

(Nemtudom hányadszor: 10főre?! 😂😂)

Fotós 85 ezer

(Csak kiváncsiságból felcsaptam a netet... 40ezer átlagban

Nekünk ismétlem 20ezer volt, videó is volt benne)

Mi nem vagyunk tisztában az árakkal?! 😂😂😂

Ezelre van pénz, de gyűrűre a keret 10-15ezer 🤣🤣🤣🤣

Egyre jobban kamu szaga van a dolognak, és egy 17éves hülyegyerek unatkozását olvashatjuk...

2020. nov. 27. 08:11
 64/75 anonim ***** válasza:
9%

A második válaszoló vagyok. A kiegészítéseket elolvasva még mindig tartom magam ahhoz, hogy a barátnődnek tetsző gyűrűt válaszd, a másikat pedig később add oda neki. Biztosan nagyon fog örülni, úgysem a gyűrű a lényeg (írom ezt nőként, 3 hónapja jegyeztek el). Úgy gondolom, hogy sokkal többet számít a gesztus, hogy vele együtt szeretnéd leélni az életed. Pénzügyileg egyébként is tudatosabb vagyok, nekem pl. alap, hogy mindent ár-érték arányban nézzünk, illetve legyen mindig minimum 6-8 havi megtakarításunk.

Vendéglátásban dolgozok, az általad felvázolt esküvő költségeiből bőven tudtok még lefaragni, jó szervezéssel.

Az ilyen kommentelőktől rosszul vagyok: "Faxa. Remélem a leendő , menyasszony olvassa a kérdést és ott hagyja ezt a "herceget""

Akiben ennyi empátia, megértés nincs a társa felé, sosem lesz hosszú távú, kiegyensúlyozott párkapcsolata.

2020. nov. 27. 08:17
 65/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak 10 fős, akkor bementek egy nektek tetsző étteremben, vagy háznál is megoldhatjátok, rendelt étellel is akár. Esküvőszervező, dobócsokor minek? Rajtatok felül van 8 fő, abból gondolom 2/4fő az örömszülők, többiek testvérek? Mégis kinek dobnátok el a csokrot?
2020. nov. 27. 08:26
 66/75 anonim ***** válasza:
77%

64!

Az én kommenteket idézted. Az átjött, hogy mire volt válasz? Nyilván nem. Segítek, jó?

Erre:

Mama mar megtervezte a menyasszonynak csak reszt kell vennie rajta!

46!

Faxa. Remélem a leendő , menyasszony olvassa a kérdést és ott hagyja ezt a "herceget"

Ha szerinted az a normális, ha valaki más tervezi meg az esküvődet, jelen esetben a leendő anyósod hiszen a kommentelő, akinek válaszoltam ezt irta-akkor neked kell elgondolkodnod, mennyi megértés szorult ebbe a bizonyos társba.

Mellesleg hazas vagyok, jo ideje es nem a ferjem, meg nem az anyosom tervezte meg az eskuvomet, hanem en meg a ferjem. Együtt. Gyűrűt pedig olyat vett, amiről tudta, hogy tetszeni fog, mert szeret és figyel rám. Szia.

2020. nov. 27. 08:29
 67/75 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, igazad van. Elsikottalm felette, így már teljesen más kontextusba helyezi a válaszod.
2020. nov. 27. 12:39
 68/75 anonim ***** válasza:
71%
A ruha az tény hogy drága, az enyémnek a bérlése 230 ezer. De 10 főre nem kellene ekkora rongyrázás szerintem
2020. nov. 27. 12:44
 69/75 A kérdező kommentje:
De ha neki az tetszik
2020. nov. 27. 14:01
 70/75 anonim ***** válasza:
100%

"De ha neki az tetszik"

Értem. Tehát ruhát választhat olyat, ami neki tetszik, gyűrűt nem.

2020. nov. 27. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!