Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik gyűrű legyen ?
Barátnőm kezét meg szeretném kérni,az anyám egy ilyen antik gyűrűt adott nekem,hogy ezzel kérjem meg a kezét mert ez a mamája volt és tovább szeretné adni.Ez egy olyan gyűrű amiben borostyán barna kő van [link]
Valami ilyesmi
Viszont a barátnőm barátnőjét megkérdeztem,hogy puhatolozza ki milyen gyűrűk tetszenek neki
Legyen benne hullám kis gyöngyök, sima nagy gyémánt karika nem teszik neki
Árban max 10-15 ezer a keret.
Félek anyámtól,hogy ha nem az öröklött gyűrűt adok tovább
Nem akarok sertődést
Ilyen smucig embert. Az ember életbe egyszer kap gyűrűt, arra pedig vigyáz,tök más mint egy bizsu fülbevaló. Ezüst gyűrű nem lesz szép már 3 év múlva.
Nem egy drága az arany gyűrű. Páromtól gyémánt követ kaptam (jóval drágább mint a sima kövek) és nem ez volt a szeme előtt, hogy elhagyom a gyűrűt. Ilyen kérdések olvasásánál hálát adok az égnek, hogy megtaláltam az igazit
Én nem tudok hogy ti hol találtatok 20 ezerért fotóst
A legolcsóbb is
Fotók száma: 250 db
Rendelkezésre állás: 3 óra
85.000 FT
Ti nagyon nem tudjátok hogy mennyibe kerül egy esküvő igaz ?
Menyasszonyi ruha ára - 130 000 - 250 000 Ft
Menyecske ruha ára: 30 000 - 50 000 Ft
Ruha a vőlegénynek: 100 000 Ft mivel nekem sincs
Menyasszonyi csokor és dobócsokor ára: 50 000 Ft
Dekoráció meghívó 100.
Esküvőszervező ára: 200 000 Ft
Smink frizura műköröm 50 ezer
Anyakönyvvezető ára: 50 000 Ft
Terembérlés
Szertartásvezető ára: 40 000 Ft
Fotós 85 ezer
Mint mondtam az 1 millió Ftba benne van a 10 napos nászút is
Lehet hogy a fotós 10 éve 20 ezer Ft volt ma már nem ja bocs
Nem csak a férfi dolga kifizetni az esküvőt asszony a ruha árát smink műköröm frizura kifizeti
Fél éve beszélhetünk egyszer róla ki hogy gondolja ki hogy képzelni el
Én azért szeretem a barátnőm mert nem anyagias ugyan úgy örülök egy kis szelet süteménynek egy szál virágnak
Más nő ha egy szál virágot kap már fintorog,hogy tényleg 1 szál virág,miért nem tudtál csokrot venni
Úgy érzem,hogy a mostani nők kicsit telhetetlenek
Azért írtam hogy anyagias a legtöbb mert nem tudja értékelni az az 1 szál virágot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!