Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Várjàtok az eljegyzéseteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjàtok az eljegyzéseteket?

Figyelt kérdés

Szeretnétek ha a pàrotok karàcsonykor jegyezne el?

Vagy előtte Mikorra vârjâtok?

2020. nov. 23. 00:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
KézKÉRÉS a neve is. :D
2020. nov. 23. 08:53
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Nekem borsódzik a hátam ettől az ünnepi lánykéréstől..szülinap, karácsony, valaki más esküvője...szerintem borzasztó, de azért nem ítélkezem olyan szempontból, hogy biztos ettől rosszabb a kapcsolatuk, mert a fiú “ajándékozza” magát :D. Egyszerűen valahol így szokás. Egyébkent szeretnek már menyasszony lenni, de nem úgy van az...🤷‍♀️😅
2020. nov. 23. 08:59
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Mert ha karácsonykor jegyez el akkor nem térdel le és kéri meg a kezed? Csak hát ez nem divat, nem menő és nem lehet kiposztolni Facebookra így. Ha szeretsz valakit és hozzá akarsz menni huszadrangu hogy mikor és hogy kéri meg a kezed. Legalábbis nekem az. De látom mások más ertekrendet vallanak.
2020. nov. 23. 09:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már vannak olyan viszonyban, hogy szóba jöhet eljegyzés, akkor ne csináljunk már olyat, ami a másiknak gáz. Persze ha mindkettejüknek oké karácsonykor, akkor szuper, legyen úgy. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy beszélgettek róla, még lehet meglepi.
2020. nov. 23. 09:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Kicsit unalmasnak tartanám egy ünnepen, de most nem utasítanám el, ha megkérnének. Mondjuk ahhoz már az kéne, hogy több ideje együtt legyek a párommal.
2020. nov. 23. 11:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki. Bár ez kb sosem jön el az életembe sajnos.
2020. nov. 23. 12:00
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen mindegy. Én nem akarok műsoros eljegyzést, hanem csak tűzzük ki, hogy mikor házasodunk össze. Ha erre épp karácsonykor kerül sor, akkor nekem jó úgyis.
2020. nov. 23. 12:10
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Sose vártam volna ilyet, nagyon sablonos, fantáziátlan, uncsi. Minden második ismerősömnek akit már megkértek vagy házas is, karácsonykor/ szenteste volt a lánykérése.

Nekünk augusztus 20. volt a lánykérés a tűzijáték kezdetekor😊 nekem sokkal jobban tetszett így. Igaz, már több mint 10 éve volt!

2020. nov. 23. 16:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretném már! De szerinte még korai. :(
2020. nov. 23. 19:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon várom🥰🥰 aki rá talál az igazira, annak teljesen mindegy hol mikor melyik nap.🥰✌
2020. nov. 24. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!