Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már véget kapcsolatod, amikor nem történt meg az eljegyzés? Meddig vártál és hány éves voltál?
Ha szerinted az incelség, hogy számomra egyszerre félelmetes és megdöbbentő, hogy valaki a házasságot a boldogsága és a párja boldogsága elé helyezi legyen, hát legyen. Én értékrendek hívom, te máshogy, van ez így.
24 tényleg mennyivel logikusabb egy csomó plusz papírt írni, majd azokat adott esetben átírni, mint egyet az anyakönyvvezető előtt aláírni amitől boldog lesz a párod és egyszerűbb a jogi hercehurca és egyet ami anyagilag bebiztosít.
Nekem mindegy, ki házasodik ki nem. De ne tegyünk úgy,mintha amit te felvázoltál logikusabb lenne.
Egy dolog biztos.
A nő érdek nélkül nem tesz semmit. Tehát akkor miért is akar házasodni?
Köszönöm.
Akkor fordítsuk meg.
Mi lenne, ha mától a nő kérné meg a mi kezünket? 1 év után, mi rinyálnánk itt, hogy a féreg nem jegyez el?
Szerintem tuti, akkor is a férfi lenne lehurrogva.
A 27-es írásom lepontozása mutatja, hogy igazat írtam. Betalált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!